AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ, muhalefetin İzmir ve ilçelerinde “çamur” siyasetine soyunduğunu söyledi. “Onlar ne yaparlarsa yapsın biz hizmet odaklı çalışmaya devam edeceğiz” diyen Dağ, AK Parti’nin bölgeye en üst düzeyde hizmet etmeyi sürdüreceğini ifade etti. Tire ve Bayındır’da, iftar ve sahur programına katılan Dağ, kahvehane ve ev ziyaretlerinde bulundu. Tire’de, İlçe Başkanı Selman İçelli ve partililerle birlikte kanser hastası Gül Özkaya ile ileri derecede şeker hastası Uğur Kabak’ı evinde ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini ileten Dağ, ardından kahvehane ziyaretlerinde vatandaşla bir araya geldi. Vatandaşların ısrarlı daveti üzerine oyun masasına oturarak bir el 101 oynayan Dağ, Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci tura kalmayacağını, Recep Tayyip Erdoğan’ın ilk turda seçimi rahat şekilde kazanacağını yineledi.

“SÜT FİYATLARINI MANİPÜLE ETMEK İSTEDİLER”

Süt fiyatlarında, seçim öncesi manipülasyona fırsat vermediklerini ifade eden Dağ, “Her baharda süt fiyatları bir miktar düşer. Seçim kampanyasının başladığı günlerde bazı çevreler süt fiyatlarını bilinçli şekilde manipüle ederek 1.30’a düşürdüler. Başbakanımızla birlikte piyasaya anında müdahale ettik. Fiyatlar tekrar 1.50 civarına yükseldi. Yem fiyatları ise dolara endeksli olduğu için biraz yükselse de üreticiyi bu konuda da koruyacak tüm tedbirlerimizi aldık. Artık, Tarım Kredi Kooperatifleri yem işine daha ciddi giriyor. Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği ile protokol imzalandı. Bölgemize, Tarım Kredi Kooperatifleri’nin yapacağı yem fabrikasını ise çok yakında kazandıracağız” diye konuştu.

“MUHALEFETİN ELİNDEN OYUNCAĞINI ALDIK”

Tire- Belevi yolunun yapımına başlanması ile birlikte muhalefetin elinden oyuncağı alınmış çocuk gibi davrandığını belirten Dağ, “Belevi yolu, önemli ve Tire’yi rahatlatan bir proje. Yolun tamamlanması ile birlikte Tire tekrar transit geçiş güzergahı üzerinde yer alacak. OSB ve sanayi ilçede bir hayli gelişti ” dedi. Dağ sözlerini şöyle sürdürdü. “Toplam 7 yıldır milletvekilliği yapıyorum. Bölgedeki ilçelerin birbirinden farkı yok. Muhalefet çamur siyaseti yapıyor. Oraya o, buraya bu yapıldı diye siyaset yapılmaz. İlçeleri bir birleriyle yarıştırmanın mantığı yok. Her ilçemizde her türlü imkan olsun istiyoruz. Bu hizmet siyaset değil olsa olsa çamur siyaseti. Hep bel altı vuruyorlar. Çünkü kendi partilerinde öyle alışmışlar. O yüzden iktidar olamıyorlar.”

Editör: Haber Merkezi