Seçimlere sayılı günler kala Tire CHP, cumartesi akşamı seçim çalışmaları kapsamında yaklaşık bin araçlık konvoyla Gökçen'e çıkarma yaptı.

 

 HABER VİDEOSU EN ALT KISIMDA



İtfaiye meydanındaki CHP seçim bürosunda toplanan partililer yaklaşık üç saat gibi bir hazırlığın ardından konvoyla şehir içerisinde gövde gösterisi yaptı. Araçların hazırlanması sırasında zaman zaman İtfaiye Meydanı’nda trafik durma noktasına geldi. Yaklaşık bin araçlık konvoyla Tire sokaklarında tur atan Tire Belediye Başkanı  Tayfur Çiçek, seçim otobüsünden vatandaşları selamladı. Karşılarında kalabalık araç konvoyunu gören vatandaşlar ise şaşkınlıklarını gizleyemediler.

 

 Tire sokaklarında dolaşan konvoy, daha sonra Gökçen beldesine gitti. Burada da yaklaşık 250 araçlık konvoyla karşılanan Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek ve partililer daha sonra Kahrat Mahallesi’ne geçtiler. Burada Gökçen Belediye Başkanı Mustafa Önem tarafından çiçeklerle karşılanan Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek, ardından Kahrat Meydanı’nda Gökçenliler ve partililerle bir araya geldi.

 


Tezahuratlar arasında sahneye yürüyen Başkan Çiçek ve kurmayları burada halkı selamladı. Havai fişek gösterisinin yapıldığı programda  efeler zeybek gösterisi yaptı. Gökçen Belediye Başkanı ve eski Bayındırlık Bakanı Halil Çulhaoğlu'nun selamlama konuşmasının ardından kürsüye gelen Başkan Çiçek, burada Gökçen halkına seslendi. Gökçen halkına 10 yıldır belediye olarak desteğini esirgemediğini ancak Bütünşehir yasası kapsamında yetki sınırlarının artacağını söyleyerek “Tire'de ne varsa Gökçen'de de olacak” dedi. Burada yaptığı ve yapacağı projeleri anlatan Başkan Çiçek Gökçen halkının 30 Martta nereye oy vereceğini çok iyi bildiğini söyledi. Konuşması sık sık alkış ve tezahüratlarla kesilen Başkan Çiçek konuşmasının ardından sevgi seli içerisinde seçim otobüsüne binerek Gökçen'den ayrıldı.


 HABER VİDEOSU:


Editör: Haber Merkezi