Gezi olayları esnasında yaralanarak komaya giren Berkin Elvan’ın ölümü üzerine, CHP Tire İlçe Örgütü seçim araçlarını susturdu.

 

Ercan ÇELİK

 


Gezi olayları sırasında polisin attığı gaz fişeği nedeniyle komaya giren  ve 270 gün boyunca hayata direnen Berkin Elvan,  bugün hayatını kaybetti.  Haberin duyulmasının ardından Türkiye’nin birçok yerinde olduğu gibi Tire’den de tepkiler yağmaya başladı. CHP Tire İlçe Örgütü, Berkin Elvan’a vefa örneği göstererek seçim araçlarını susturdu ve müzik yayını kesti. Saat 16:00’da ise Cumhuriyet Meydanı’nda toplanacak olan CHP Tire Gençlik Kolları, Berkin Elvan için saygı duruşunda bulunacak.

 


ÇİÇEK: “SİYASET YAPMAMIZ ANLAMSIZ”

Öte yandan Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek de tepkisini facebook sayfası üzerinden göstererek, “Ülkemiz ufacık bir çocuğa ağlarken bizim siyaset yapmamız gereksiz. Aslında söylenecek söz de yok. Bazen kelimeler anlamsız kalıyor ya yine o durumdayız. Cumhuriyet Halk Partisi Tire ilçe teşkilatına ait tüm araçlarımız bugün sessiz kalacaktır. Berkin Elvan Ölümsüzdür. Allah ailesine sabırlar versin.” dedi.

Editör: Haber Merkezi