AK Parti Tire İlçe Başkanı Mehmet Çeltikçoğlu, partiler arasındaki görüşmelerden koalisyon çıkmaması halinde olası bir erken seçim için hazır olduklarını söyledi



AK Parti Tire İlçe Başkanı Mehmet Çeltikçoğlu, teşkilat olarak olası bir erken seçime hazır olduklarını söyledi. 7 Haziran seçimlerinden sonra oluşan siyasi iklimi değerlendiren, Çelitkçoğlu, “Ortaya çıkan tabloda, AK Parti Türkiye’yi hükümetsiz bırakmamak için tüm iyi niyetiyle çaba harcıyor. Elde edilen sonucu çok yakında göreceğiz. Genel merkezimin öncelikli hedefi güçlü bir hükümet oluşturabilmek. Ancak, seçimlerden hemen sonra Türkiye’yi karıştırmak isteyen bazı karanlık güçlerin harekete geçmesini son derece manidar buluyorum. Koalisyon görüşmelerinden bir sonuç elde edilmezse doğal olarak tekrar yüce milletimize gideceğiz. Sorunların üzerine kararlılıkla yürüyemeye devam edeceğiz. Tire İlçe Teşkilatı olarak her türlü senaryonun projeksiyonunu yapıyoruz. Yarın seçim olacakmış gibi çalışıyoruz” dedi. 


MORAL MOTİVASYONUMUZ ÜST DÜZEYDE
AK Parti İzmir 2’nci Bölge Milletvekillerinin katılımıyla kısa bir süre önce Ödemiş’te bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirdiklerini hatırlatan Çeltikoğlu, “Son derece yararlı geçen toplantıda Milletvekillerimiz, sürdürülen koalisyon çalışmaları hakkında ilçe teşkilatlarına detaylı bilgi verdi. İl Başkanlığımızdan, ‘seçime hazır olun’ şeklinde henüz bizlere ulaşan yazılı bir talimat olmamasına rağmen, Tire İlçe Teşkilatı olarak topyekun hazırlıklarımıza başladık. Sandık ve mahalle sorumlularımızla görüştük. Elimizdeki mevcut sandık bilgilerini güncelledik. Teşkilatımızın moral motivasyonu üst düzeyde. AK Parti’nin, olası bir erken seçimde tekrar tek başına iktidara geleceğinden hiç kuşkum yok” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi