Ak Parti Tire Gençlik Kolları’nın tertip ettiği kahvaltıda, partililer Tire Sanayi Sitesi Akay Caddesi esnafıyla bir araya geldiler.

 

Ercan ÇELİK

 

Ak Parti’nin Türkiye’de en başarılı gençlik kolları teşkilatı ünvanını taşıyan Tire Gençlik Kolları, geçtiğimiz gün düzenlenen bir kahvaltı programında sanayi esnafıyla buluştu. Tire Sanayi Sitesi Akay Caddesi’nde düzenlenen kahvaltıya Ak Parti Tire İlçe Başkanı Kamil Yaldız, Gençlik Kolları Başkanı Efdal Gül ve çok sayıda partili katıldı. Akay Sokak esnafının da katıldığı kahvaltıda, sanayide çalışan genç zanaatkarların sorunları ve gelecek ile ilgili planları görüşüldü. Özellikle genç girişimcilere yönelik devlet tarafından sağlanan KOSGEB ve çeşitli destekleme programlarıyla ilgili gençlere bilgi de veren Ak Partililer, her konuda gençlerin yanında olduklarını bir kez daha yinelediler.

 

SANAYİDEKİ GENÇLERİN SORUNLARI DİNLENDİ

 Kahvaltı programıyla ilgili olarak HaberTire Gazetesi’ne konuşan Tire Gençlik Kolları Başkanı Efdal Gül, “Seçimler bittikten sonra da çalışmalarımıza ve etkinliklerimize hiç ara vermeden devam ediyoruz. Kahvaltı programında sanayide çalışan genç arkadaşlarımızla bir araya geldik, onların sıkıntılarını ve sorunlarını dinledik. Sohbet havasında gayet samimi geçen kahvaltıda sanayi esnafımızın da bizlere gösterdiği ilgiden son derece mutlu olduk. Kendilerine teşekkür ediyorum.” Dedi.

 

“SADECE SEÇİM ZAMANI DEĞİL”

Açıklamalarını sürdüren başarılı gençlik kolları başkanı Gül, “Ak Parti Tire İlçe Teşkilatı olarak sadece seçim dönemlerinde değil, her zaman halkımızın yanında, her zaman halkımızla iç içeyiz. Amacımız sanayi esnafımız ve toplumumuzun tüm kesimleriyle samimi ilişkiler kurmak, diyaloglarımızı güçlendirmek. Biz samimiyet üzerine kurulmuş bir partinin mensuplarıyız ve bu gibi etkinliklerle her zaman halkımızın yanında olmaktan son derece mutluyuz.” şeklinde konuştu.



 

Editör: Haber Merkezi