Ercan ÇELİK

31 Mart Yerel Seçimi’ne yaklaşık 40 gün kala partilerin belediye başkan adayları seçim çalışmalarına devam ederken, Cumhuriyet Halk Partisi Tire Belediye Başkan Adayı Hayati Okuroğlu, seçim çalışmalarının yanında, kırsal ve merkez mahallerde büyükşehir belediyesinden talep ettiği çalışmaları yerinde takip ediyor. Küçükkale, Halkapınar ve Mehmetler Köyü’nde, vatandaşların talep ettiği asfalt, yama ve kilit parke uygulamalarıyla ilgili İzmir Büyükşehir Belediyesi’yle temas kuran Okuroğlu, başlayan çalışmaları yerinde inceledi.

Okuroğlu bugün de Doyranlı Köyü’nde talep edilen dere ıslahı çalışmasını takip etti. Doyranlı ziyaretinde açıklama yapan Okuroğlu, “Doyranlı Mahallemizde İzmir Büyükşehir Belediyemizden talep ettiğimiz dere ıslahı ve büz uygulaması İZSU ekiplerimiz tarafından yapılıyor. İzmir Büyükşehir Belediyemize ve ekiplerimize teşekkür ediyorum. Diğer kırsal mahallelerimizden gelen taleplerin de ivedilikle yapılması için Büyükşehir Belediyemizle görüşüyoruz. Yeni dönemde İzmir Büyükşehir Belediyemizle birlikte ilçemizde pek çok kalıcı yatırımı hayata geçireceğiz.” dedi.

Hay6

Hay5

Hay4

Hay2

Hay3

Tire Belediyesi'nde beklenen değişim: 11 müdürlüğe yeni atama Tire Belediyesi'nde beklenen değişim: 11 müdürlüğe yeni atama

Hay1

Editör: Ercan Çelik