Ercan ÇELİK

Liseden bu yana çektiği mizahi filmlerle ilçemizde tanınan Tireli Yönetmen Ozan Sertdemir Kanal D ekranlarında yayınlanan “Çok Güzel Hareketler Bunlar” programının Altyapı ekibine dahil oldu.

BKM'nin bu sezon açtığı yazarlık ve oyunculuk ilanına 5 bine yakın kişi başvurdu. Genç yetenek Ozan Sertdemir ise son 5'e kalarak Tire'yi gururlandırdı. BKM ustalarından aldığı eğitimlerle kendini geliştiren Ozan Sertdemir “Lise yıllarında Tire Belediye Tiyatrosu'nda Yılmaz Erdoğan'ın skeçlerini oynamıştık. Şimdi o ekibe girip ondan eğitim alabilmek çok ilginç bir deneyim. İlkokuldan beri hayalim mizah yapmak, tiyatro ile iç içe olmak, senaryolar yazmaktı. Uzun çabalarım sonucu böyle güzel bir fırsat yakaladım. Bu sanat ateşinin kıvılcımını içime düşüren Türkçe öğretmenim Binnur Bakırcı'ya, sonrasında körükleyen edebiyat öğretmeni Cahit Kaya'ya ve o ateşi harlayan tiyatro yönetmeni Necdet Salıcı'ya teşekkürü bir borç bilirim. Şahane bir ekibe dahil oldum , bu ekibin bir parçası olduğum için çok mutluyum." Şeklinde konuştu.

Buna ek olarak, yaz sezonu boyunca her perşembe BKM Mutfak Çarşı'da skeç sergilediklerini ekleyen Sertdemir, İstanbul'da yaşayan tüm Tirelileri gösterilerine davet etti. Ozan Sertdemir yeni sezonda yazdığı skeçlerle Kanal D ekranlarında olacak.

Editör: Haber Merkezi