Başkanlık olmadı kaosla yaşamayamı alışmalıyız?

Kedi köşeye sıkışırsa,kaçmak yerine saldırıya geçer,aman deyim mart ayı içindeyiz,yani her yönden hassas bir dönemden geçiyoruz,kimse kimsenin sabrını zorlamamalı,biri çıkar,"terörle yaşamaya alışmalıyız",bereket failler çabuk tesbit ediliyor (Abdül KADİR SELVİ)gibi gaflara,hiç çekinmeden sanki espiri olsun diye patlatıyor.

Artık ne kadar kolay oldu ÜLKE adına,HALK adına,terör eylemlerine basite alarak açıklama yapmak,bir değil,iki değil."İSTİKRAR"lı bir şekilde kaos  ve eylemler sürüyor.

ANKARA'nın,BAŞKENT'İN,GENEL KURMAYIN,MİT'İN ortasında terör eylemini gerçekleştirip,daha sonra kuş oldu uçtu hikayesini vatandaşa yutturmak.ÜLKE'DE 8 tane şüpheli araç cirit atıyor,her taraf izleniyor ve yakalanamıyor,sadece gülerim.

Sevmediğimiz ABD Günler öncesinden uyarmış,bari VATANDAŞ'I acıyında sıcak yerlerinizden kalkıp,MEMLEKETTE ne oluyor bir baksanız?

Yetmezmiş gibi, DEVLET'İN kurumu,RTÜK sebebi kendilerince neyse,Basın yayın organlarının olayla ilgili haberlere yayın yasağı getirmesi ayrı bir komedi,yahu DÜNYA biliyor,TÜRKİYE'YE yayın yasağı getiriliyor.

Dahasımı?Bakınız  ÜLKEMİZDE neler olması gerekirken,neler uygulanıyor:

Yasak yerlere park eden araçların tesbiti,resmi araç içinden azarlar bir ses tonu ile "bekleme yapma devam et"anonsları,köylü vatandaş,pazara inmek için köy dolmuşuna biner,şehir merkezine yakın polis kimlik sorar,yazık köylü vatandaşta anlayamaz eli titreyerek kendini teslim eder.ALLAH aşkına! söyleyin,terörist bir köy minibüsüne binerde ileride uygulama olacağını bilmezmi? yani anlayacağınız,deve kuşu gibi:Kafamız kuma gömülü,diğer bir taraflarımız açık.

Olmuyor,beyler olmuyor.Size oy veren %50 lik vatandaşın niçin oy verdiklerini,neler yapmanız gerekiyor,neler yapıyorsunuzu?düşünmeniz  için oy verdiler.

Bu kaos ortamında MİLAT gazetesinin 14.03.2016 pazartesi tarihli sürmanşet'ine bakarmısınız?

"BAŞKAN, ERDOĞAN"

Ey gazeteyi tasarlayan editör !

ÜLKE yangın yerine dönmüş, an itibarıyla ölü sayısı 34 ü bulmuş,MİLAT ise,menfaatperestlikten ödün vermiyor,pes doğrusu,TÜRKİYE'DE insan hayatı bu kadarmı?hafife alınır?

Hepimizin malumu,bilinen bir fıkra vardır:Padişah ÜLKE'DE vergileri arttırmak için emir verir,ardından vezirine denetlemek için salar,ilk vergi zammından sonra HALK homurdanmaya başlar,ikinci,üçüncü derken HALK alışmış,hatta oynamaya başlamıştır,Padişah vezire tekrar emreder,son olay VATANDAŞ kendi kendine gülmeye,oynamaya başlar,yani anormal olan olaylar normal gelmeye başlamıştır.

Gerçekten TÜRK HALK'INA el altından,Abdül Kadir SELVİ'nin açıklamalarıyla terörle,kaosla yaşamayı meşru halemi getirmeye çalışıyorlar?

Ey %50 istikrara devammı?ne diyorsunuz?