Ercan ÇELİK

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Tire Belediye Başkan Adayı Hayati Okuroğlu oldu. Birkaç gündür Ankara’da genel merkezde olan Okuroğlu, bugün akşam saatlerinde Tire’ye döndü. Tire girişinde Bekleme Mevkii’nde onlarca araçla, yüzlerce partili CHP Adayı Hayati Okuroğlu’nu karşılamak için toplandı. İlçe Başkanı Gürol Soyuer ve ilçe yöneticileri de belediye başkan adayını ilçe girişinde karşıladılar.  

Uzun bir araç konvoyu eşliğinde Tire İlçe Binasına geçen Okuroğlu, burada davul ve zurna eşliğinde karşılandı.

“KOLTUĞA DEĞİL, MİSYONA ADAY OLDUM”

İlçe Başkanı Gürol Soyuer’in çiçek takdiminden sonra konuşma yapan Okuroğlu, şunları söyledi: "Bu akşam burada sizlerle beraber olmaktan, sizler sayesinde aday olmaktan dolayı çok heyecanlıyım.

Kıymetli hemşerilerim medeniyetlerin beşiği olan, tarihler boyunca bir çok uygarlığa ev sahipliği yapan Tiremizin bizler için ne kadar değerli olduğunu biliyorum. Üstüme aldığım sorumluluğun da farkındayım.

Hep birlikte sizler sayesinde ilçemiz Tireyi daha güzel yarınlara getireceğiz.

Ben hayatım boyunca bir koltuğa değil bir misyona aday oldum. Hemşerilerimizin hayat kalitesini artırmak için geliyoruz. Yaratıcı ve girişimci yapının önünü açmak için geliyoruz. Teknoloji hamleleri yapmak için geliyoruz.

Büyükşehir meclisinde önemli komisyonlara seçildiler Büyükşehir meclisinde önemli komisyonlara seçildiler

“HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK”

Biz bu hedefler doğrultusunda güçlü ama demokratik, cesur ama şeffaf bir liderlik anlayışla geliyoruz.

Biliyorum ki cesur demokrasi, cesur bir toplum cesur yöneticilerle mümkün olur.

Siyasi partiler demokratik hayatın vazgeçilmez önemli organlarıdır. Ama gücünü yerelden alan bir yönetici olarak siyaseti hep toplumla omuz omuza yapılmasından yana oldum.

Kadınlar ve gençler her zaman bir adım öne dedim. Bu nedenle geçmişte olduğu gibi benim yol arkadaşlarım kadınlar ve gençlerdir. Başka bi değer daha var o da emektir. Emek verenler benim yol arkadaşlarımdır.

Bu vesile ile üyemi olmaktan gurur duyduğum Cumhuriyet Halk Partisi aileme seslenmek istiyorum. Beni büyüttünüz ve şekillendirdiniz sizlere minnettarım. Heyecanınızı yüzünden görebiliyorum umutluyuz çünkü bizde umutsuzluğa yer yok inanıyorum hep birlikte başaracağız..

Sevgili hemşerilerim kıymetli Tireliler. Mustafa Kemal Atatürk'ün izinden giderek fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür Türk gençliği olarak size buradan söz veriyorum. Herşey çok güzel olacak. Kazanacağız kazanacağız kazanacağız."

SOYUER: “HEDEFİMİZ BAŞARIYA ULAŞMAK”

CHP Tire İlçe Başkanı Gürol Soyuer, yaptığı açıklamada birlik beraberlik mesajı vererek şunları söyledi:

“Bundan sonraki hedefimiz, hep birlikte hiçbir fire vermeden, hiçbir küskünlük, dargınlık, yaratmadan beraberce çalışıp başarıya ulaşmak. Bizim bütün hedefimiz bu olmalı arkadaşlar. Ben ve yönetim kurulu arkadaşlarımız, bunun için yoğun bir gayret içine gireceğiz. Sizlerden de bu gayreti, bu çabayı bekliyoruz. Öncelikli hedefimiz bu olacak. Adayımızı tanıyorsunuz. Ben de tanıyorum. Genç bir kardeşimiz. Donanımlı bir kardeşimiz. Dürüst, çalışkan bir kardeşimiz. Tire’ye layık bir kardeşimiz. Kazandığında, Tire’yi mutlu, huzurlu, yaşanabilir bir kent haline getireceğine can-ı gönülden inanıyorum. Kendisine başarılar diliyorum. Sonuna kadar arkasında olduğumuzu belirtiyoruz. Hepimizin yolu açık olsun.”

Editör: Ercan Çelik