Ercan ÇELİK

İzmir Büyükşehir Belediyesi dünyanın en verimli ovası konumunda olan Küçükmenderes Havzası ilçelerini yatırımlarını aralıksız sürdürüyor. Bölgede dev alt yapı yatırımları yapan İzmir Büyükşehir Belediyesi, bugünlerde Tire’de de pek çok çalışmaya imza atıyor.

Seçim çalışmalarındaki ziyaretlerin yanında İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Tire’deki yatırımlarını da takip eden CHP Tire Belediye Başkan Adayı Hayati Okuroğlu, “Tire’nin birçok kırsal mahallesinde yol, asfalt, büz, istinat duvarı, yol genişletme çalışmaları yapan İzmir Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığımız Ekipleri ve Muhtarlık İşleri Daire Başkanlığı Bozdağlar Şube Müdürlüğümüz uyumlu şekilde çalışmalarını hız kesmeden devam ediyor.” Dedi.

DAĞ KÖYLERİNE HİZMET YAĞMURU

Fen İşleri Daire Başkanlığı Güney Bölge Yol İşleri Şube Müdürlüğü’nün özellikle Tire’nin dağ köylerinde gerçekleştirmekte olduğu yatırımları anlatan Okuroğlu, “Büyükşehir ekiplerimiz, Tire’nin Küçükkömürcü Mahallesinde 3 adet taş tahkimatı (istinat duvarı) ile 2 adet büz çalışması yaparken Büyükkömürcü Mahallesinde ise 1 adet taş tahkimatı (istinat duvarı) inşa ederek güvenli yolları hizmete aldı. Topalak Mahallemizde büz ve bağlantı çalışması yapan ekipler, Büyükkemerdere Mahallemizde ulaşım yolu genişletme çalışması gerçekleştirdi. Güney Bölge Yol İşleri Şube Müdürlüğü ekiplerimiz Büyükkemerdere Mahallesi’nde 4 adet viraj ve yol genişletme ile 1 istinat duvarı ile büz çalışmalarını tamamladı. Dibekçiler Mahallemizde de bağlantı yolları asfalt yama, yol ve şarampol temizliği yapan ekipler, birçok kırsal mahallede çalışmasını devam edecek. Biz de bu çalışmaları yakından takip ediyoruz. Yeni dönemde Büyükşehir Belediyesi ve Tire Belediyesi’nin üst seviye koordinasyonuyla mahallerimizin hizmetlere daha kolay ulaşmasını sağlayacağız.” dedi.

Oku5

Oku4

Oku2

Oku3

Tire Belediye Meclisi’nde koltuk dağılımı belli oldu Tire Belediye Meclisi’nde koltuk dağılımı belli oldu

Editör: Ercan Çelik