Tire’de yerel seçimlere aylar kala sürpriz gelişmeler yaşanıyor. Geçtiğimiz günlerde Demokrat Parti’deki İlçe Başkanlığı görevinden istifa eden Hasan Sarp, bugün İzmir’de düzenlenen törenle Milliyetçi Hareket Partisi saflarına katıldı. MHP İlçe Başkanı Arif Demirkan ile birlikte MHP’nin il merkezine giden Sarp, burada gerçekleştirilen törenle MHP’ye katıldı. Sarp’ın üç hilalli rozetini ise MHP İl Başkanı Veysel Şahin taktı.
DEMİRKAN: ‘2024’TE MHP RÜZGARI ESECEK’

Seçimin Ardından Seçimin Ardından

MHP İlçe Başkanı Arif Demirkan, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen ilçe kongresinde 3 hilalli sancağı Tire’de zirveye taşıyacaklarını söylemişti. Kongrenin ardından sürpriz bir transfer yapan Demirkan, Hasan Sarp’ın MHP’ye katılmasını memnuniyetle karşıladığını belirtti. Demirkan açıklamalarını şu sözlerle sürdürdü;
“Göreve geldiğimiz günden bu yana üye sayılarımızda ciddi artışlar yakaladık. Tiremiz için birbirinden önemli isimleri MHP çatısı altında bir araya getirdik. Bugün de Demokrat Parti’de uzun yıllar siyaset yapan Hasan Sarp kardeşimiz aramıza katıldı. Bu katılımlar bizleri güçlendirmekle birlikte 2024 yılında yakacağımız iktidar meşalesinin habercisi niteliğindedir. Daha önce de belirttiğimiz gibi 2024 yılında üç hilalli sancağı Tire’de zirveye taşıyacağımızı bir kez daha vurgulamak istiyoruz. Bu vesileyle ailemize yeni katılan Hasan Sarp kardeşimizi tebrik ediyor, aramıza hoş geldin diyorum.”

Editör: Ergün Çelik