“Varlığım Türk varlığına armağan olsun.”

 

        Öldürülüyoruz arkadaşlar, hem de acımasızca katlediliyoruz. Dünyanın her yerinde Türkler soykırım derecesine varan ölümler yaşamaktadır. Dün bu ölümleri yaşayan Türkler bu gün halen yaşamaktadır, korkarım ki bu gidişle bunun sonu da gelmeyecektir. Karabağ’da, hocalıda, Bulgaristan’da, Doğu Türkistan’da hep öldürüldük ve Musul’da, Kerkük’te öldürülmeye devam ediliyoruz. Bunun adı bir soykırım değil de nedir sizce değerli okurlar.

        Ölümler karşısında susmakta, hatta katillere yardım etmekte olanlar sözüm ona medeni Avrupa değil mi? O yüzden Avrupalı biz Türklere medeniyetten hiç bahsetmesin, Onları da zamanında medeniyet dersini biz Türkler vermiştik ancak bir farkla tam manasıyla öğrendiklerini test etmeden. Bu gün dünya kan kokuyor, insanlar insanlığını öldürüyor, Sanmasınlar ki Türklüğü öldürüyorlar, Türklük bir ölür bin dirilir. Ama İnsanlık bir öldü mü bir daha kolay kolay dirilmez. Türkler ne yapmıştır dünyaya medeniyet öğretmekten başka ki bu kadar Türk dünyanın çeşitli yerlerinde katledilmektedir. Bura da sorulması gereken soru tam da budur ve cevabı da; Türkler insanlığa hizmetten başka hiçbir şey yapmamıştır. Savaşmıştır ama savaşları dahi barış içindir. Bu gün Dünya Türk katlederken 148.939.063 km² deki Türklerin bir araya gelmesini önlemeye çalışmaktadır. Çünkü Dünya üzerindeki Türkler bir araya gelirse liderliğini, savaşlara ve enerjiye bağlı olarak sürdüren Dünyanın süper güçleri Türklerin birlik ve beraberliğinin karşısında güçlerini veda etmek zorunda kalacaktır.  Sadece bu da değil tabi, Sömürgeci devletler yüz yıllardır birçok toplumu asimile ederek sömürmektedir. Asimile edemeyeceklerini düşündükleri tek millet Türk milletidir ve bu milleti asimile edemediklerinden dolayı yok etme çabası içerisine girmişlerdir. Dünya kurulduğundan bu yana bir milletler mücadelesinin var olduğunu düşünürsek bu gün Türk katliamlarının altına imza atanların büyük çoğunluğu bunu bir mücadele olarak ele almaktadır. Ama unutulan bir şey var, o da insanlıktır. Katliam yaparak, soykırım uygulayarak var olmaya çalışanlar aslında insanlığı yok etmektedirler.

        Sadece Milletler Mücadelesindeki insan katliamları değildir tabi insanlığı yok eden. Birde toplumumuzda canavar ruhlu yaratıklar vardır ki, gün geçtikçe insanlığı ve insanları birer birer yok etmektedir. Gün geçmiyor ki sadece ülkemizde değil dünya ülkerinde de katledilen kadın ve çocukların sayısı binlerle ifade edilmesin. Fiziki olarak gücü yeten yetmeyene işkence etmekte ve katletmektedir. Bunun kaynağını bağlayabileceğimiz birçok nokta olmasına rağmen başlıca nedeni kültür erozyonudur. Toplumumuz o kadar çok geçim derdine düşürüldü ki artık örf ve ananelerimizi, gelenek ve göreneklerimizi unuttuk. Sonuçta da toplumumuzdan canavar ruhlu yaratıkların gün geçtikçe çoğaldığını görmekteyiz. Eskiden toplumumuz bir kadını bir kızı ana olarak, bacı olarak görür ve gerekli saygıyı gösterirdi, hamile bir kadın görsek yüzümüzü çevirir dua ederdik. Şimdi ise gün geçtikçe artan bir oranla toplumumuzda kadın sadece cinsel obje olarak görülmektedir. Geçmişte İmparatorlukların, devletlerin yönetimini teslim ettiğimiz kadınlarımıza bu gün bu gözle bakılması ne kadar acı ve utanç vericidir değil mi değerli okurlar.

 

        Yeryüzünde bütün işleri Türk katletmek olan ve bundan canavarca haz duyanları ve bu katliama sessiz kalanları bütün yüreğimle kınarken, toplumumuzda çocuklarımıza ve kadınlarımıza gerekli değer ve saygıyı göstermeyenleri de aynı ölçüyle kınıyorum. Kadınlarımızın, çocuklarımızın ve erkeklerimizin gerekli saygı ve sevgiyi göreceği günler dileğiyle hoşça kalın, sağlıkta kalın.