Terör, Anarşi öyle bir beladır ki can alır, can acıtır, yuvalar yıkar, vatansız bırakır. O yüzden yıllardır bu belaya yakından tanıyan bir millet olarak hep lanet okuduk, yeri geldi en çetin mücadeleyi verdik, yeri geldi müzakere edilmesine karşı durduk eleştirdik. Gelinen noktada herkes gördü ki terörle müzakere değil mücadele etmek etkili bir yöntemdir, çünkü siz müzakere ederken bakıyorsunuz ki terör palazlanmış, güç toplamış ve tekmili bir arada saldırıya geçmiş, etimizden et koparmakta canımızdan can almakta. Şimdi biz bu terörü lanetlemeyelim mi? Lanet olsun hem de belayla kasavetle birlikte lanet olsun. Tabi bu bahsettiğim Terör örgütünün hangisi olduğunu ve amacının ne olduğunu tüm Türk milleti biliyor. Milletimizin bilmediği bir terör örgütü daha var taa 80’li yıllardan beri faaliyet gösteriyor. Hem de öyle sinsice öyle kalleşçe büyüyor ki, zannedersiniz işleri Allah, din, kitap,  zaten milletin gözünü böyle boyayıp ceplerinden varlıklarını alarak büyüdüler, bu günlere geldiler. Geçmişte Milli Güvenlik Siyaset Belgesine Terör örgütü olarak giren fakat bir dönem siyasilerin oy kaygılarıyla buradan çıkartılan ancak asıl yüzünü göstermekte gecikmediği için bu yıl tekrar çift kırmızıyla o kitapta terör listesinin en başında yer alan bu örgüt. Türkiye’nin Milli Askeri Stratejisi kitabında yüz sayfayla yer almıştır. Ne yazık ki Türkiye Cumhuriyetinin tüm kurum ve kuruluşlarına kanser hücresi gibi sarmış olan bu örgüt ile de mücadelede sanki bir yavaşlık var. Çünkü bu örgüt ele geçirdikleri makamlarda birbirlerine sahip çıkarak Türk çocuklarını acılar yaşatmaya, zulmetmeye devam etmekte, onların devlet tarafından sahiplenilmediği algısı yaratarak kendilerine mecbur etmektedir. 01 Ağustos 2015 Tarihli Yeni Akit Gazetesi yazarı Latif ERDOĞAN’ ın “NEDEN” başlıklı yazısındaki tespitleri korkunçtur ve bu terör örgütünün Amerikanın bilmem neresinde yaşayan elebaşısı müritlerine e-çağrıda bulunarak “SİLAHLANIN” demiştir. Bu güne kadar can yakan bu örgüt korkarım ki bundan sonra can alacaktır. 

        Şimdi bu örgüte 2000 yılından buyana gösterdiğim tepkiden dolayı bu örgütü din, iman, Allah, kitap diyorlar diye sahiplenmeye çalışarak beni eleştiren dostlarım, beraber yol yürüdüğüm arkadaşlarım bu sözlerim size lütfen dikkatli okuyun. Evet, ben siyasetçi değilim ve gelinen noktada siyasete inancını yitirmiş bir insanım. Faaliyetlerimi de siyasi partilerden bağımsız yürütmeyi özen gösteririm ancak bu terör örgütlerini lanetlemeyeceğim, nereden gelirse gelsin bana ve dostlarıma karşı yapılan haksız itham ve saldırıları bertaraf etmek için kimseyi eleştirmeyeceğim anlamına gelmez ve gelmemelidir. Çünkü Lanet olası terör her gün can almakta gencecik fidanlarımızı bu terör yüzünden kara toprağın bağrına koymaktayız. İkinci örgüt her gün bu milleti göz göre göre kandırıp saflarına katmakta, saflarına girmeyip kendilerini baş kaldıran hak ve hakkaniyetten yana tavır koyan insanımızı da devlet makamlarının gücünü kullanarak zulmetmekte, haksızlık etmekte, yok etmeye çalışmakta. Ya bizimle olacaksın ya da yok olacaksın mantığıyla Türk’ e zulüm üstüne zulüm yapmaktadır. Silahlanmaya da başladıklarına göre ve yukarıda bahsettiğim yazarın dediğine göre silahlanma emrini diğer örgütle aynı tarihlerde aldıklarına göre artık bu millete ortak operasyon düzenlemeleri kaçınılmazdır. Korkularımız var ve lanetliyorum. Benimle yol yürüyen insanları veya benim canımı acıtırlarken taraf olmamak adına susup bir kenara oturmamı benden kimse beklemesin. Hangi şiddetle saldırırlarsa aynı şiddetle cevaplarını alacaklardır. Acılarımız var lanetliyorum.  Şu da bir gerçektir ki inanan saf Müslümanları hariç tutarak söylüyorum. Terörün dini, imanı, Allah’ı, kitabı, milleti, milliyeti olmaz ve nitekim de yoktur. Dünyadaki tüm terör örgütleri aynı amaca hizmet eder. Birilerini zengin etmek için can alırlar, can acıtırlar. O yüzden bakmayın siz bu soytarıların Din, Allah, Kitap dediklerine bunlar buz gibi dinsizdir aslında. 

        Son kelam, Benim Devletim Türkiye Cumhuriyeti devletidir, Şaka değil gerçekten büyük bir devlettir, istese bu örgütleri altı ayda yok eder, vatandaş olarak devletimden beklentim; Milli Güvenlik Siyaset Belgesine giren terör örgütlerinin bu milletin daha fazla canı yanmadan yok edilmesidir. PKK ve FTÖ örgütleri bir an önce yok edilmelidir. Yok edilmediği takdirde bu örgütler birer birer bu milleti yok edecektir. 


Terör korkusu olmadan yaşanacak güzel günler dileğimle, Hoşça kalın, sağlıkta kalın.