Sektörde uzun yıllar tecrübe kazanmış genç girişimciler Raziye Polat ve Nurten Yatkın 9 yıllık deneyim ve dostluklarını iş dünyasına taşıdı. Fevzipaşa Caddesi Tahtakale üstünde  geçtiğimiz hafta açılan perde ve çeyiz evi  görkemli bir açılışla hizmete girdi.
Açılışa Tire İlçe Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven,TireTicaret Odası Başkanı Mehmet Delikanlı,Ak Parti Tire İlçe Başkanı Selman İçelli, ve çok sayıda seçkin davetli topluluğu katıldı.Açılış öncesi yapılan duanın ardından Kaymakam Tanrıseven tarafından mekanın kurdelesi  kesilerek hizmete açıldı. Rengin Perde ortaklarından Raziye Polat Tire de yeni açtıkları mekan ile ilgili olarak şunları söyledi.”Tire de Perde ve çeyiz alanında ortağım Nurten Yatkın ile tecrübelerimizi  sektöre  aktarmak ve evlerinizi en iyi şekilde şenlendirmek için mağazamızı açtık. Bundan böyle Perde, çeyiz, Organizasyon,Salon süsleme,Kına ,doğum günü,açılış organizasyonu gibi bir çok alanda Tireli hemşerilerimize hizmet vereceğiz.Açılışımızda bizleri onurlandıran Tire İlçe Kaymakamımız sayın Dr. Hasan Tanrıseven başta olmak üzere tüm davetlilere teşekkür ediyorum.Tireli hemşerilerimizi perde almadan önce mutlaka mağazamıza bekliyoruz.Zengin çeşit ve fiyatlarımızı görmeden perde almasınlar.Mağazamıza tüm Tireli hemşerilerimizi bekliyoruz.
 

SİZ  HAYAL EDİN BİZ YAPALIM
Tire de perde sektöründe yeni bir uygulama yaptıklarını da dile getiren Polat, “Müşterilerimiz isterse  Perde yapılacak yerin fotoğrafını çekip istedikleri modeli bilgisayar ortamında müşterilerimize gösterbiliyoruz.Hangi model ve ürün hoşlarına giderse onların zevkine göre yapıyoruz.”

Editör: Haber Merkezi