Geçtiğimiz yıl el değiştirerek köklü bir değişime giden Kaplan Çam Restoran, misafirlerini şaşırtmaya devam ediyor. Muhteşem manzarası, benzersiz lezzetleriyle damaklarda unutulmaz hatıralar bırakan Kaplan Çam Restoran, doğaya saygı ilkesiyle yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Bir yandan yenileme çalışmalarını sürdüren Kaplan Çam Restoran, diğer yandan müşterilerine görülmemiş hizmetler sunuyor.

ÜCRETSİZ SERVİS İMKANI

Alkol alan müşterileri için Tire’de ilk defa servis hizmeti sunan Kaplan Çam Restoran böylelikle alkollü araç kullanımının da önüne geçmiş oluyor. Eylül ayından itibaren ring seferlerinin başlayacağı Kaplan Çam Restoran, her saat başı biri şehir merkezinden diğeri restorandan olmak üzere iki servisi karşılıklı olarak müşterilerinin hizmetine sunacak.

“MİSAFİRLERİMİZİ EN İYİ ŞEKİLDE AĞIRLAMAK İSTİYORUZ”

Devam eden çalışmalar ve planlanan yeniliklerle ilgili konuşan İşletme Müdürü Canan Tekkurşun Çekinmez, Kaplan Çam Restoran’ı tercih eden misafirleri en iyi şekilde ağırlamak istediklerini dile getirdi. Çekinmez, açıklamalarını şu cümlelerle sürdürdü;

Restorandaki düzenleme çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. Panaromik asansör ve çocuk oyun alanımızı Ekim Ayı’na kadar bitireceğiz. Kaplan Çam Restoran’ın Tiremiz için ne kadar gerekli ve önemli olduğunu halkımız çok çabuk anladı.

Misafirlerimizin büyük çoğunluğu ailelerden oluşuyor. Bu da bizleri çok mutlu ediyor. Bunu dikkate alan şirketimiz, aracı olmayan ama Kaplan'a çıkma özlemi duyan hemşehrilerimiz için iki adet servis minibüsünü hizmete soktu. Beş kişiden daha kalabalık gurupları şimdilik bulundukları yerden alıyor ve istedikleri zaman da aynı yere bırakıyoruz. Ayrıca; alkol alacak sürücülerimizin tesisimizden huzur içerisinde ayrılmaları için de aynı işlemleri yapıyoruz.

Şu anda, Kaplan’da sabit telefonlar çalışmıyor. Bu nedenle çok sıkıntı çekiyoruz. Rezervasyon ya da servis talebi için bize ulaşmak isteyenler 0536 733 6541 ve 0506 860 5860 numaralı telefonlardan bize ulaşabilirler”

Editör: Haber Merkezi