Tire’nin köklü işletmelerinden olan Kervansaray Pastanesi bölgede bir ilke imza atarak zeytinyağlı cevizli ev baklavası üretti.



Ergün ÇELİK



Tire’de yaklaşık 25 yıldır hizmet veren, tatlıları ve dondurmalarıyla meşhur olan Kervansaray pastanesi günden güne kendini geliştirerek müşterilerine yeni tatlar sunuyor. Bir müşterisinin tavsiyesi üzerine zeytinyağlı cevizli ev baklavası yapmaya karar veren Kervansaray Pastanesi işletmecisi Alaaddin Aktaş bir süredir zeytinyağlı baklava üzerinde denemeler yapıyordu. Geçtiğimiz günlerde yaptığı çalışmaların meyvesini alan Aktaş, Tire’de yepyeni bir tadı müşterilerinin beğenisine sundu. Baklavanın yapımında kullanılan zeytinyağının da kendi bahçelerinden imal edildiğini belirten Aktaş, kullanılan zeytinyağının sıfır asit olduğunu vurguladı. Müşterilerinin sağlığı ve damak tadı için bu tarz yeniliklere ara vermeden devam edeceğini belirten Alaaddin Aktaş “ Sağlığımızın dostu, ağzımızın tadı zeytinyağlı ev baklavası sloganıyla yola çıktık” dedi.

 

ÖNCE MÜŞTERİ SAĞLIĞI

Farklı lezzetlerin yanında müşteriye sunulan ürünlerin sağlıklı olmasının da çok önemli olduğunu belirten Aktaş, gazetemize yaptığı açıklamada, “ İşletmemizde ürettiğimiz her ürün müşterilerimizin hem damak tadına hem sağlığına uygun olarak imal ediliyor. Kendi zeytin bahçelerimizden elde ettiğimiz yağlarla piyasaya yepyeni bir ürün sunduk. Yeni ürettiğimiz zeytinyağlı cevizli ev baklavası kısa sürede müşterilerimiz tarafından beğeni topladı. Bizi tercih eden tüm müşterilerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

 

HİZMETTE SINIR YOK

Her keseye uygun birbirinden farklı pasta çeşitleriyle Tirede fark yaratan işletmede günlük ıspanaklı gül böreği ve diğer kahvaltılık ürünler de bulunuyor. Düğün ve çeşitli cemiyetlerde birbirinden özel pasta çeşitlerinin de bulunduğu Kervansaray Pastanesi profesyonel ekip ve dev kadrosuyla Tirelilere hizmet vermeye devam ediyor.


HABER VİDEOSU:


 

Editör: Haber Merkezi