Hamle İş Emlak ve Danışmanlık Firması’nın kurucusu Gonca Yeşiler, Tire’de bir ilke imza atarak, hibe kredi proje danışma merkezi kurdu.

Ergün ÇELİK

Proje danışmanı Gonca Yeşiler ve Proje Danışman Yardımcısı Veteriner Hekim Eşref Okur’un verdiği danışmanlık hizmetiyle artık vatandaşlar çeşitli kurum ve kuruluşların hibe kredilerine artık daha kolay ulaşacak. Danışmanlık sektöründe yenilikçi bir yaklaşımla Tireli vatandaşlara çeşitli projelerle hibe kredi almanın yolunu açan danışmanlık merkezi şimdiden birçok vatandaşın ilgi odağı oldu.

Müşteri hedeflerini kendi hedefleri gibi benimseyen ve bu hedeflere ulaşmak için onlarla çözüm arayışına giren Hamle İş Danışmanlık Merkezi, Tarım Kalkınma, Tubitak, İşgem, Kobi Arge, Ipart ve AB hibeleri gibi kurumlara akılcı projeler sunup Tireli müşterilerine görülmemiş bir hizmet sunuyor.

Birçok işletme, girişimci, çiftçi ve işverenin çeşitli kurum ve kuruluşlar tarafından sağlanan teşvik ve desteklerden haberi bile olmayan vatandaşlar için büyük kolaylıklar sağlayan Hamle İş Emlak ve Danışmanlık Merkezi bundan böyle Ticaret Odası binasındaki yeni ofisinde müşterilerine danışmanlık hizmeti verecek.

İşletmelerin stratejik hedeflerinin ve belki de imkânsız gibi gördükleri hayallerinin gerçekleşmesini sağlayacak, karar verme ve uygulama arasında geçen yorucu ve zaman alan süreci en etkin biçimde kısaltacak, devlet politikaları kapsamında kendilerine sunulan tüm imkânlardan faydalanmalarına olanak sağlayacak, hizmet anlayışı ve tarzı ile tercih edilen, ilkeli, özgün ve lider bir merkez olan Hamle İş Emlak ve Danışmanlık Merkezi kurucusu Gonca Yeşiler yaptığı açıklamada;

 “ Tireli girişimcilerin yıllardır sağlanan desteklerden faydalanamaması üzerine Tire’de böyle bir danışma merkezi kurduk. Tire’de bugüne kadar destek almak isteyen girişimcilere ne yol gösteren ne de iz gösteren vardı. Biz bu boşluğu doldurmak ve Tireli vatandaşlarımızın hibe kredilere daha kolay ulaşmasını sağlamak için buradayız. Proje danışmanlığı konusunda gerekli bilgi ve eğitimi alıp müşterilerimize doludizgin akılcı projeler sunuyoruz. Bu konuda bizlerden destek ve yardım almak isteyen müşterilerimiz bizlere 0532 568 74 83 numaralı telefondan ulaşabilir” dedi. 

Editör: Haber Merkezi