Seçkin hizmet anlayışıyla lezzet geleneğini 1998 yılında İzmir’in Kordon semtinde ilk restoranı ile yaşatmaya başlayan Pasaport Pizza, Tireli genç işadamı Yaşar Yalçın’ın girişimleriyle Tire’de açıldı. 
Özel teknikle üretilen pizzaları ve zengin menüleriyle kısa zamanda Tirelilerin ilgisini çeken Pasaport Pizza’nın açılışı için görkemli bir tören düzenlendi. Düzenlenen törene çok sayıda işadamı ve davetli katılırken işyerinin kurdelası Pasaport Pizza’nın üst düzey yöneticileri ve davetliler tarafından kesildi. Açılışın ardından Tireli İşadamı Mehmet Delikanlı kısa bir açıklama yaptı. Böylesine özel bir markayı Tire’ye kazandıran Yaşar Yalçın’a teşekkür eden Delikanlı, işyerinin Tire’ye ve işletme sahibine hayırlı uğurlu olmasını diledi. 

“TÜM HALKIMIZI BEKLİYORUZ”
Pasaport Pizza Tire Şubesi’nin kurucusu Yaşar Yalçın, HaberTire Gazetesi’ne yaptığı açıklamada açılışa katılan tüm davetlilere teşekkür etti. Yalçın açıklamasının devamında; “Pasaport Pizza olarak Tire’de fark yaratacağız. Amacımız eşsiz lezzetlerle kaliteli hizmet anlayışımızı Tire’de bir araya getirmek. Tüm halkımızı yeni açtığımız restoranımıza bekliyoruz” dedi.

Editör: Haber Merkezi