Uzun süredir kargoculuk sektöründe hizmet veren Metro Kargo yeni şubesini Tire’ye açarak hizmet halkasına bir yenisini daha ekledi.

 

Ergün ÇELİK

 

5 yıldır özel bir firma tarafından işletilen Metro Kargo 2014 yılı başında Metro Holding tarafından devralınarak büyümeye başladı. Türkiye genelinde şu anda 250 şubesi bulunan şirket 2015 yılında 500 şubeye ulaşmak istiyor. Metro Holding Tire’ye açtığı şube ile Ege Bölgesinde 24’ncü şubeye ulaşmış oldu.

 

Tire’li genç girişimci İbrahim Gülşen tarafından Kurtuluş Mahallesi Hastane Caddesi’nde hizmete giren şubenin açılış törenine çok sayıda vatandaş katıldı. Aralarında Metro Kargo Ege Bölge Yöneticisi İsmail Yıldız’ın da bulunduğu davetliler görkemli bir törenle kargo şubesini hizmete açtı. Açılışın ardından küçük bir açıklama yapan Tire Şube Müdürü İbrahim Gülşen; “ Metro Kargo hizmetini Tirelilerle tanıştırmak istiyoruz. Bundan sonraki tüm gönderilerinde halkımızın hizmetindeyiz. Açılışımıza katılan ve bizlerden desteğini esirgemeyen tüm dostlarımıza teşekkür ediyoruz.” Dedi.  





Editör: Haber Merkezi