Tire’nin köklü beyaz eşya ve mobilya firmalarından biri olan Seray Ticaret, İstasyon Caddesi’ndeki yeni mağazasında müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

Ergün ÇELİK

Kaliteli ve güleryüzlü hizmet anlayışıyla yıllardır Tirelilere hizmet veren Seray Ticaret, her konuda müşterilerine görülmemiş kolaylıklar sağlıyor. 1997 yılında Serdar Yavgun ve Aydın Yılmaz’ın ortak girişimiyle kurulan işletme, çalışma prensipleriyle o günden bu güne Tireli müşterilerinin güvenini kazanmayı başardı. Yıllarca Atatürk Caddesi’ndeki eski işyerinde faaliyet gösteren Seray Ticaret,  müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek için çıtayı yükseltti ve İstasyon Caddesi’ndeki 6 katlı 1700 metrekarelik yeni mağazasına taşındı. Oturma grubundan yatak odasına, yemek odasından salon takımına, tv ünitelerinden genç odalarına kadar bir çok mobilya takımı, yeni mağazada müşterilerin beğenisine sunuluyor. Her renk ve modelin sergilendiği mağazada adeta yok yok.



SİZ HAYAL EDİN, SERAY TİCARET YAPSIN

Mobilya ve koltuk takımlarında sınırsız model ve renk çeşidiyle Tire’de fark yaratan Seray Ticaret, her ürünü  müşterilerinin zevkine göre tasarlıyor. Tüm müşteriler koltukların kumaş rengini, modelini ve ölçüsünü kendi evine göre yeniden düzenleyebiliyor. Müşterilerin bunun için yapması gereken tek şey akıllarındaki koltuk modelini hayal etmek, gerisini Seray Ticaret yapıyor.



36 AYA KADAR VADE İMKANI

Beyaz eşya çeşitleri, elektrikli küçük ev aletleri, ankastre çeşitleri, led ve lcd televizyonlar ve akıllı telefonlar gibi geniş ürün yelpazesine sahip olan Seray Ticaret’te her bütçeye uygun ödeme koşulu bulunuyor. Müşterilerine sağladığı kolaylıklarla adından sıkça söz ettiren Seray Ticaret, kredi kartı veya senetle 36 aya kadar vade yaparak çeşitli ödeme imkanları sağlıyor.



DÜĞÜNCÜLER UNUTULMADI

Hemen her düğüncünün yaşadığı alışveriş telaşına da son veren Seray Ticaret, tek mağazada düğüncülerin ev ihtiyaçlarının tümünü karşılayabiliyor. Yeni evlenen çiftlere özel kampanyaların bulunduğu Seray Ticaret müşteri memnuniyetini ön planda tutuyor.



YAPTIĞIMIZ İŞ ORTADA

HaberTire Gazetesi’ne konuşan Seray Ticaret kurucuları Serdar Yavgun ve Aydın Yılmaz yaptıkları açıklamada; “Kendimizi övmek iş değil. Asıl iş müşteriyi memnun bırakmaktır. Tire’de hizmete girdiğimiz günden bu yana her zaman müşteri memnuniyetini ön planda tuttuk. Bugüne kadar alışverişlerinde bizi tercih eden tüm müşterilerimize teşekkür ediyoruz.” Dedi.








 








Editör: Haber Merkezi