Tire’de faaliyete başlayan Alya Haşere ile Mücadele firması, kısa sürede Tire’de en çok tecih edilen ilaçlama firmalarından biri oldu.


Ergün ÇELİK


Böcek ve haşere problemi günümüzün en ciddi problemlerinden biridir. Özellikle yazları ortaya çıkan bu haşerelerden kurtulmak, bireysel müdahaleyle çok zordur. Çoğumuz eczaneden aldığımız ilaçlarla, kendi yöntemlerimizle kurtulmaya çalışırız. Fakat bu müdahale çoğu zaman işe yaramadığı gibi, zaman kaybı yaşamamıza da yol açar. Tüm bu problemlerle uğraşmamak ve zahmetsizce yaşam alanlarımızdaki haşerelerden kurtulmak için profesyonel ekiplere sahip ilaçlama firmalarından yardım alınmalıdır. Bu ilaçlama firmalarından yardım aldığınızda yaşam alanlarınızdaki tüm haşere ve böcek problemlerinizden kolayca kurtulabilirsiniz. Yıllardır şehirdışından Tire’ye gelen yabancı şirketlerinin tekelinde olan ilaçlama işi Tire’de kurulan “Alya Haşere ile Mücadele” ile yeni bir boyut kazandı.

Tamamı Tire’nin yerli sermayesi olan, Tireli Uzm. Veteriner Hekim Erhan ELİBOL ve Tireli genç girişimci Erkan BAYRAM işbirliğiyle kurulan Alya Haşere ile Mücadele ekibi Tire’deki ilaçlama faaliyetlerini başarıyla sürdürüyor.

 Fırınlar, lokantalar, gıda imalathaneleri, fabrikalar gibi gıda maddesi üreten her işletmenin periyodik olarak işletmelerini her ay ilaçlatması gerekiyor. Bunun dışında özel isteğe bağlı çiftlik dezenfeksiyon, apartman ve müstakil evlerde de haşere ilaçlaması yapılabiliyor. Alya Haşere İle Mücadele firması’nın ilaçlamada kullandığı ürünlerin tamamı Dünya Sağlık Örgütü tarafından onaylı olup Sağlık Bakanlığı’ndan da ruhsatı bulunuyor. İnsan sağlığına hiçbir şekilde zarar vermeyen ürünler Alya Haşere ile Mücadele firmasının profosyonel ekip ve ekipmanlarıyla en etkili şekilde kullanılıyor.


TÜM İZİNLER ALINDI

Alya Haşere ile Mücadele firması bünyesinde çalışan uzman ekip, Biyosidal Ürün uygulama iznini alarak, uygulama kalitesi ve insan sağlığı açısından alınması gereken tüm önlemleri katıldığı kurs ve seminerlerle aldı. Uzman ekip, edindiği tecrübeleri ilaçlama yaptığı tüm işletmelere kısa sürede aktarmayı başararak Tire’deki işletmelerden tam not aldı.


İZİNSİZ VE RUHSATSIZ KİŞİLERE İLAÇLAMA YAPTIRMAYINIZ

HaberTire Gazetesi’ne konuşan Alya Haşere ile Mücadele firmasının kurucuları Erhan Elibol ve Erkan Bayram, İzinsiz ve ruhsatsız çalışan hiçbir firmaya ilaçlama yaptırılmaması gerektiğini söyledi. Bu gibi durumlarda yapılan ilaçlamadan verim alınamadığı gibi insan sağlığına da olumsuz etkiler verebileceğini söylediler. Genç girişimciler açıklamalarında; “ Son  zamanlarda Tire’ye gelen yabancı firmaların tekelden yaptığı ilaçlama, ilçemizdeki ilaçlama kalitesini düşürdü. Bizler bu konuda ilçemizde büyük bir eksiklik olduğunu gördük ve bu boşluğu doldurmak için Alya Haşere ile Mücadele firmasını kurduk. Bizler bu işi yapabilmek için gerekli olan her türlü kurs ve seminerlere katılarak tüm izinlerimizi aldık. Hamam böceği, pire, uçan haşereler, kemirgen ve tüm zararlılarla yaptığımız mücadelelerde kısa sürede netice aldık. Son zamanlarda gıdalardaki ilaç kalıntılarından doğan kanser vakalarına neden olarak gösterilen ilaçların, bilinçsiz ve eğitimsiz kişiler tarafından uygulanmasının önüne geçmek istiyoruz. Yaptığımız işte insan sağlığı, para kazanmaktan önce geliyor. Hizmete başladığımız günden bu yana bizleri tercih eden tüm müşterilerimize teşekkür ediyor haşeresiz günler diliyoruz. 







Editör: Haber Merkezi