Koç Şirketler Grubu Başkanı Mimar Nihat Koç, Didim’de 2016 Mayıs ayında hizmete girecek 5 yıldızlı Aquasis De Luxe Resort & Spa ‘nın otel mobilyaları ve dekorasyon işlerini üstlendiklerini söyledi.

 

Tire’de, otel işletmeciliği, inşaat sektörü, tüfek dipçiği ve bahçe mobilyaları alanında faaliyet gösteren Koç Şirketler Grubu, yeni bir sektöre daha el attı. Firmanın Yönetim Kurulu Başkanı Mimar Nihat Koç, Didim’de 2016 Mayıs ayında hizmete girecek 5 yıldızlı “Aquasis De Luxe Resort & Spa ‘nın”  otel mobilyaları ve dekorasyon işlerini firma olarak üstlendiklerini söyledi. Turizmci işadamı Kadir Karakaya’nın, “Didim’in yeni yıldızı” diye adlandırdığı otelin mobilya ve dekorasyon işlerinin 20 Temmuz’da start alacağını ve toplam 105 günde tamamlanacağını ifade eden Koç, “Bu dev projeyi, Bekiloğlu firmasıyla işbirliği içinde birlikte yürüteceğiz. Otel işletmeciliğine yabancı değiliz. Kendi otelimizin yanı sıra, daha önce de turizm sektöründe 2 farklı otelin mobilya ve dekorasyon işlerini başarıyla gerçekleştirdik. “Aquasis”, bizim prestij projemiz olacak. 200 kişilik uzman ekibimizle otel mobilyaları ve dekorasyonunda son derece iddialıyız” dedi.

 

PRESTİJ PROJESİ OLACAK

Otel sahibi, Turizmci işadamı Kadir Karakaya ile kısa bir süre önce protokol imzaladıklarını hatırlatan Koç, “Aquasis’te kapsamlı bir proje yürüteceğiz. Toplam 742 odanın koltuk ve yatak takımları, makyaj masaları, elbise ve banyo dolapları, kapı, sehpa ve sandalyeleri ile genel mekan dekorasyonu yapacağız. Ayrıca, spa, lobby, restorant, konferans salonları, A lacarte restorant, disko, göl evleri ve ekolojik villaların toplam dekorasyon ve bahçe mobilyalarını gerçekleştireceğiz. Sektörün gelişime açık olduğunu kanısındayım. Didim’de, 14 yeni tesisin daha faaliyete geçeceğini düşünürsek burası geleceğin Antalya’sı olma yolunda hızla ilerliyor. Otel mobilya ve dekorasyonu alanında uzman ekibimizle, yurt dışına da açılmayı hedefliyoruz. Aquasis De Luxe Resort & Spa otel, firmamız açısından iyi bir referans olacak” şeklinde konuştu. Koç Şirketler Gurubu, bünyesinde 2 yıldızlı Tirem Otel’i, Koç İnşaat’ı, tüfek dipçiği imalatı firması ile “Walnut Garden” bahçe mobilyalarını barındırıyor. Başarılı iş adamı Mimar Nihat Koç’un liderliğindeki şirket, başta Hollanda, İngiltere, Fransa, Almanya ve İtalya gibi ülkeler olmak üzere dünyanın her yerine av tüfeği dipçiği ve bahçe mobilyaları ihraç ediyor.

 

AQUASİS DE LUXE RESORT & SPA OTEL

Didim’in yeni yıldızı Aquasis De Luxe Resort & Spa Otel, ana bina, göl ve teras evleri ile villalardan oluşuyor. Ana binada, toplam 352 oda, 2 bin metrekare alanda çok kapsamlı spa merkezi, toplantı salonları, lobby, bin beş yüz kişilik ana restorant, 500 kişilik lobby bar, oyun salonu ve markalı ürünlerin satılacağı dükkanlar bulunacak. Göl evlerinde, 128 De Luxe oda, oda teraslarında havuz, 4 adet özel villa, çocuk kulübü ile bin metrekare oyun alanları yer alacak. 2016 Mayıs’nda hizmete girecek tesis, 112 adet deniz manzaralı teras evi, 4 adet A lacarte ve 2 adet snack restorantı, 1 adet gece kulübü, beach bar, açık ve kapalı havuzları, aquapark, ışıklandırmalı ve tartan zemine sahip tenis kortları, mini golf alanı, futbol, voleybol ve basketbol sahaları ve bileşenleri ile yerli ve yabancı turistlerin gözdesi olacak.





Editör: Haber Merkezi