Ege Üniversitesi Tire Kutsan Meslek Yüksek Okulu  geleneksel hale getirdiği pilav gününü bu yıl da kutladı. 


İstasyon Hangar Çok Amaçlı Salonu’nda düzenlenen geceye Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek kurmayları ile birlikte çıkarma yaptı.


“UZUN ADAM GECEMİZE HOŞGELDİN”
Onuncu Yıl Marşı eşliğinde Prof. Dr. Harun Raşit Uysal ve öğrenci komitesi tarafından karşılanan Başkan Çiçek ve kurmayları, salona alkışlarla girdi. Tire'nin uzun adamı şeklinde anonslarla karşılanan Başkan Çiçek burada öğrencilerle bir süre sohbet etti. Sohbetin ardından kısa bir konuşma yapan Başkan Çiçek "Sizin şu yaşlarınızı çok geride bıraktık bende sizlerin geçtiği aşamlardan geçtim. Ama en büyük fırsat okulunuzun 10 yıl yaptırma ve yaşatma derneğinde başkanlık yaptım. Ayrıca okulunuzda yüksek matematik eğitmeni olarak 6 yıl görev yaptım. Sizleri eğitme fırsatı buldum. Bize ne zaman bir probleminiz bir projeniz gelse her zaman sizlerin yanında olmayı bir görev bildim. Bende eski bir Ege Üniversiteliyim. Tiredeki  meslek yüksek okulunun ne kadar değerli bir okul olduğu belli. Mezunları çok kolay şekilde iş bulabiliyor. Bizim de organizemiz çok ciddi bir şekilde gelişiyor. Tire’ye dev bir tesis Sütaş geliyor. İki ay sonra inşaat başlayacak. 1000 personel burada istihdam edilecek. Sizlere derslerinizde ve özel yaşamınızda başarılar diliyor, hepinizin gözlerinden öpüyorum." dedi. 


BAŞKANA PLAKET VERİLDİ
Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek'in konuşmasının ardından Ege Üniversitesi  Tire Kutsan Meslek Yüksek Okulu  Müdürü Prof. Dr. Harun Raşit Uysal da bir konuşma yaparak Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek'e okula yaptığı maddi ve manevi desteklerden dolayı teşekkür ederek bir plaket takdim etti. Gece'de Ege Üniversitesi Tire Kutsan MYO öğrenci organizasyon komitesinde yer alan Tire Belediyesi personellerinden Mutlu Akı'ya da bir plaket takdim edildi.





Editör: Haber Merkezi