Yörenin tek otistik parkuruna sahip Bayındır Efe Rehabilitasyon Merkezi , “Down Sendromlular Farkındalık Günü” için yöremizin tek bocce sahasını tüm okul personelinin dayanışmalı çalışmasıyla inşa etti.  

Bayındır Kaymakamı Mehmet Ali Öztürk, Bayındır Belediye Başkanı Dr. Ufuk Sesli, Bayındır Milli Eğitim Müdürü İbrahim Kiraz, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Erdal İnçe ve Zeytinova İlköğretim Okulu Müdürü Aykut Çağıran’ın açılışını yaptığı bocce sahasında özel öğrencilerle TAC Lisesinin öğrencileri bocce turnuvası yaptı, badminton oynadı, otizim parkurunda yarıştı, beraber şarkılar söyleyip oyunlar oynadılar. 

TAC Lisesi Rehberlik Öğretmeni İpek Tekin Sarıkaya: “Bizleri kardeş okul olarak gören ve her etkinlikte bizleri okullarında ağırlayan Bayındır Efe Rehabilitasyon Merkezi ailesine teşekkür ederiz. Bugün Down Sendromu Farkındalık Günü, bizler de TAC Lisesi olarak özel tüm öğrencilerimizin yanındayız, onlara dair her etkinlikte yer almaktan, bizim öğrencilerimizle özel öğrencilerin kaynaşmasından mutluluk duyuyoruz, en büyük farkındalıklardan biri bu özel öğrencilere güzel bir yaşatabilmektir, diyoruz.”


 

Editör: Haber Merkezi