500 kişinin üzerinde davetlinin katıldığı mezuniyet programı, Tac Lisesinin İdareci ve Öğretmenleri tarafından özel olarak hazırlandı. Velilere mezuniyet hatırası olarak küçük kepler armağan edildi.
        Arena Düğün Salonu, mezuniyete özel süslemeleriyle öğrencilerimize muhteşem bir organizasyon hazırladı. 9. Sınıf öğrencilerinin mezuniyet özel programı ile program başladı. Tire Tac lisesinin 9.sınıfının yiğit efelerinin gösterisi ve mezuniyet korosu izleyicilere hoş dakikalar yaşattı. Bu gösterilerin ardından 11. Sınıf öğrencisi Aleyna TÜRKÜSEV ve 10. Sınıf öğrencisi Ali Baran KASAP’ın sunuculuğunu yaptığı mezuniyet şöleni, Bayraktarlar eşliğinde Saygı duruşu ve İstiklal Marşımız, tüm öğrenciler ve davetlilerle hep birlikte söylendi.Bayrak devir teslim töreninden sonra Okulumuz öğrenci başkanı Bilgehan YÖRBİK duygulu bir konuşma yaptı.
         Okul Müdürü M.Cengiz EKŞİOĞLU konuşmasında “ İlçemizin ilk ve en büyük Özel Lisesi olan okulumuzda, ilk mezunlarımızı vermenin gururunu yaşıyoruz bu gün.
Bu gurur, öncelikle 2016 YGS sınavında Tire birincisini çıkarmanın gururudur. Bu gurur böylesine  çok güzel bir mezuniyet organizasyonunu gerçekleştiren, çok maharetli, çok fedakar öğretmenlerle beraber olmanın gururudur. En önemlisi siz sayın velilerimiz ve öğrencilerimizin bizlere güvenip, bu yolda bizimle beraber olmanızın, bize güvenmenizin, gururudur.

          Sevgili öğrencilerimiz, sizleri mezun ederken, görevimizi yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Zira sizleri Büyük ATATÜRK’ün işaret ettiği gibi, Genç Beyinlere insanlığa saygıyı,millet ve ülkeyi sevmeyi ve bağımsızlık onurunu öğretmeye gayret ettik. Sizler bu bilinçle gideceğiniz üniversitelerde ve bundan sonraki hayatınızda ülkemizin gelişmesine, birlik ve beraberliğine bir çoban ateşi yakacaksınız.” Dedi.
          Kurucu Temsilcisi Oktay AYKUTALP Öğrenci velilerine ve öğrencilerimize, okulumuza olan güvenlerinden dolayı teşekkür etti ve LYS sınavlarında Öğrencilerimize başarılar diledi.
Tac Temel Lisesinde 2015-2016 Öğretim yılında dereceye giren ilk üç öğrencinin ödülleri, kurucularımız tarafından: Okul3.sü Mervenur IŞIK’ın plaketi ve çiçeği, tarafından Muzaffer KAVCAR, Okul 2.si Deniz KAYALI’nın plaketi ve çiçeği, Cahit ATILGAN,tarafından Okul 1. Deniz ÖZDEMİR’in plaketi ve çiçeği, Oktay AYKUTALP tarafından verildi.

Deniz ÖZDEMİR yaş kütüğüne plaketini çakıp konuşmasını yaptıktan sonra mezuniyet şöleni geçiş töreni güzel manilerle bir şov havasında başladı. Sınıflara mezuniyet belgeleri sınıf öğretmenleri tarafından verildi.
      Başarılı Bir eğitim ve Öğretim yılının mimarı Tac Temel Lisesi öğretmenleri, öğretmen marşı eşliğinde sahneye geldiler. Kurucularımız tarafından  kendilerine çiçek verildi. Bunun ardından let balonlarla sahneyi ışıl,ışıl yapan öğrenciler keplerini attılar.






Editör: Haber Merkezi