Tire Özel Oluşum Eğitim Kurumlarının küçük öğrencileri, 2 ile 8 Kasım tarihleri arasında gerçekleşen ‘Lösemili Çocuklar Haftası’nı unutmadı. Oluşum Okulunun fen bilgisi öğretmeni tarafından bu hafta sebebiyle LÖSEV’den (Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı) Vakfa gelir getirmesi amacıyla gönüllüler tarafından kendilerine getirilen oyuncaklardan oluşan dolu bir koli gönderilmesi talebinde bulunuldu.

GÖNÜLLÜLERİN YAPTIĞI OYUNCAKLARI SATIN ALIP GELİRİNİ LÖSEV’E GÖNDERDİLER 
Oluşum’dan gelen bu talebe olumlu karşılık veren LÖSEV, içi gönüllülerinin getirdiği oyuncaklarla dolu bir koliyi Tire’ye gönderdi. Gelen bir koli dolusu oyuncak, Okul binasında oluşturulan bir alanda sergilenerek satışa sunuldu. Oyuncakları öğrenciler ve öğretmenler satın aldı. 
“Yardım et karanlıkta kalan umutlara” sloganıyla açılan stantta satışa sunulan oyuncaklara ilgi büyük oldu. Elde edilen gelir yardım olarak yeniden LÖSEV’e bağışlandı.

“ONLARIN YANINDAYIZ”
Her zaman onların yanında olduğumuzu göstermek amacıyla kurumlarımızda bu tarz etkinliklere yer veriyoruz diyen öğretmenler, çalışan personellerin yanı sıra öğrencilerin de standa büyük ilgilerinin olduklarını söylediler.
Bu güzel uygulamanın gerçekleşmesini sağlayan Okulun Fen Bilgisi Öğretmeni, toplanan yardımların bu kuruma bağışlanacağını ifade etti. Tire Oluşum koleji öğretmenlerinin bu tarz etkinliklere karşı duyarlı olduklarını ve her zaman Lösemili çocukların yanında olduklarını ifade etti. 
 

Editör: Haber Merkezi