Kaymakam Tanrıseven’in konukları, okulunda iletişim güçlüğü yaşayan öğrencisi için işaret dilini öğrenen Atatürk Ortaokulu Beden Eğitimi öğretmeni Pınar Deniz ve Büyük İstanbul Maratonunda yaklaşık 45 km koşup kupa ve madalya alan Tire İsa Bey Teknik Anadolu Lisesi Fizik Öğretmeni Gülseren Yıldız Üstündağ’dı.


Başarılı Öğretmenlere İlçe Milli Eğitim Müdürü Özcan Karpuz ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE birimi sorumlusu Mebrure Halhallı eşlik etti. Öğretmenlerin çalışmaları hakkında bilgi alan ve tek tek tebrik eden Kaymakam Tanrıseven Başarı Belgesi ile taltif etti.

“EĞİTİM DERS SAATİ İLE SINIRLI OLAMAZ”
Kaymakam Tanrıseven kabulde yaptığı değerlendirmede eğitim-öğretimde öğretmenliğin sadece ders saatleri arasında yapılacak bir uğraş değil; emek ve özveri isteyen mukaddes bir meslek olduğunu belirtti. Tanrıseven, “Öğrencilerinizle empati yapın, kendilerine destek olmak için her zaman çaba sarf edin. Bu çabayı gösteren öğretmenlerimizi her zaman ödüllendiririz” dedi.
Eğitim ve Öğretimi bir arada götürmek gerektiğine vurgu yapan Kaymakam Tanrıseven, kendini doğru ifade eden, sorgulayan bireyler yetiştirmenin çok önemli olduğunu sözlerine ekledi.
Kaymakam Tanrıseven, öğrencileri için kişisel zamanlarını ayıran öğretmenlere tek tek teşekkür ederek başarılı çalışmalarını devam ettirmeleri tavsiyesinde bulundu.
 

“BAŞARIYI PROJELERLE TAÇLANDIRALIM”

Ziyarette hazır bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürü Özcan Karpuz ve AR-GE birim Sorumlusu Mebrure Halhallı'dan kurumun faaliyetleri hakkında bilgi alan Kaymakam Tanrıseven özellikle de ulusal ve uluslararası projeler ile ilgilendi. Bu tip projelerle eğitim kalitesini arttırmak gerektiğine vurgu yapan Kaymakam Tanrıseven, her konuda bireysel ve kurumsal anlamda desteklerinin yanlarında olduğunu belirterek, yeni projeler beklediğini de sözlerine ekledi.

KAYMAKAM TANRISEVEN'E TEŞEKKÜR
Buluşmada söz alan İlçe Milli Eğitim Müdürü Özcan Karpuz, kurum olarak üzerinde çalışmakta oldukları çok sayıda projelerinin olduğunu belirterek sonuçlandırma aşamasında olduklarını ifaade etti. Ayrıca Kaymakam Tanrıseven'e göreve ilk başladığı günden beri eğitime olan ilgi ve desteğini her zaman hissettirdiğini ifade eden Karpuz, bu destekten dolayı da teşekkür etti.


 

Editör: Haber Merkezi