Ercan ÇELİK

Uzun zamandır e-ticaret metodları üzerinde araştırmalar yapan Tireli Tahir Otlu, İngilizce ve Türkçe versiyonları olan bir e-kitap yazarak satışa sundu. Kitaptan elde edilen gelir Mehmetçik Vakfı’na bağışlanacak.

Konuyla ilgili HaberTire’ye konuşan genç yazar, “Kendimi bildim bileli e-ticaret methodlarını araştırıp çeşitli faaliyetlerde bulunuyorum. 1 sene ve öncesinde yurt içi ve yurt dışı eğitimler alıp bu konuda global bir araştırma yapıp e-ticaretin bir iş modelini ele aldığım İngilizce ve Türkçe versiyonu olan bir e-kitap yazdım. Kitabım başta Türkiye olmak üzere 14 ülkede yayınlandı ve satışa sunuldu.

(Türkiye, Almanya, İngiltere, Amerika,Fransa, İspanya, İtalya, Japonya, Hollanda, Kanada, Brezilya, Meksika, Avusturalya, Hindistan) Bu kitabı okuyan kişi ve kişiler dünyanın en büyük şirketi  olan ayda 2 buçuk milyar potansiyel müşteriye sahip Amazon.com üzerinde nasıl mağaza açılacağını, nasıl satış yapılacağını, kendi markanızı nasıl oluşturabileceğinizi ve dolar üzerinden para kazanıp, şuan maalesef ki iyiye gitmeyen ülke ekonomisine nasıl katkı sağlayacağınıza dair bilgiler içermektedir.

Türkiye'de satışa sunulan kitabın tüm gelirleri MEHMETÇİK VAKFINA bağışlanmaktadır. E-kitabımın İngilizce ve Türkçe versiyonuna http://shopier.com/GurTurk linke tıklayarak ulaşabilir veya İnstagram; tahirrotluu kullanıcı isimli hesabımın biyografi kısmında ki linke tıklayarak satın alabilir sizde Şehit ve Gazi ailelerine destek olabilirsiniz. İlginize ve duyarlılığınıza müteşekkirim.” Dedi.

Editör: Haber Merkezi