Ercan ÇELİK

Tire Belediyesi'nde beklenen değişim: 11 müdürlüğe yeni atama Tire Belediyesi'nde beklenen değişim: 11 müdürlüğe yeni atama

31 Mart yerel seçimleri öncesi CHP Tire Belediye Başkan Adayı Hayati Okuroğlu’nun ziyaret programı yoğun şekilde devam ediyor. Genel Başkan Yardımcısı Deniz Yücel’in ziyaretinin ardından bugün de CHP’nin efsane başkanı Aziz Kocaoğlu, Tire’ye geldi. Tire Belediye Başkan Adayı Hayati Okuroğlu’nun çalışmalarına destek için Tire’ye gelen Kocaoğlu, Okuroğlu ile birlikte Tire Süt Kooperatifi’nin Tire Organize Sanayi Bölgesi’ndeki et entegre tesisini ziyaret etti. Ziyarete Aziz Kocaoğlu ve Hayati Okuroğlu’nun yanında CHP Tire İlçe Başkanı Gürol Soyuer, İlçe Yöneticileri ve Belediye Meclis Üyesi adayları da katıldı.

CHP heyetini tesis girişinde karşılayan Tire Süt Kooperatifi Başkanı Osman Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri, heyete et işleme tesisini gezdirdiler. Daha sonra gerçekleştirilen toplantıda Tire Süt Kooperatifi’nin mevcut faaliyetleri ve hayata geçirdiği projeler konuşuldu.

“TİRE’DE SEÇİM CHP’NİN ÇOK ÇOK LEHİNDE”

Ziyaret sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Aziz Kocaoğlu, Tire Belediye Başkan Adayı Hayati Okuroğlu’ndan övgüyle bahsetti. Kocaoğlu, “Gençlik kollarından gelen, Tire’de yaşayan, Tire’nin yerlisi arkadaşımız Hayati Bey, Tire Belediye Başkan Adayımız. Ben başarılar diliyorum. Biz de bugün Tire’ye destek vermek üzere geldik. Umuyorum bizim de katkımız olur. Tire’de de seçim Cumhuriyet Halk Partisi’nin çok çok lehinde görünüyor. Umuyorum hep birlikte 31 Mart akşamı Hayati Başkanımızı kutlarız. Şimdiden başarılar diliyorum. İyi çalışmalar.” dedi.

Aziz4

Aziz3

Aziz2

Aziz1

Editör: Ercan Çelik