Tire'de seçim atmosferi iyiden iyiye ısınırken, Cumhur İttifakı'nın önemli isimleri, yaklaşan seçimler öncesinde İstiklal Mahallesi'nde düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi. Bin kişinin katıldığı bu önemli buluşmada, AK Parti Tire İlçe Başkanı A. Kadir Uğurlu, Cumhur İttifakı Tire Belediye Başkan Adayı Arif Demirkan, MHP Tire İlçe Başkanı Recep Doğru, Cumhur İttifakı Tire Belediyesi Meclis Üyesi Adayları, muhtarlar ve mahalle sakinleri bir araya geldi.

İftar yemeğinin ardından konuşma yapan Cumhur İttifakı'nın Tire Belediye Başkan Adayı Arif Demirkan, Tire'nin geleceği ve projelerine dikkat çekerek şunları söyledi:

"Tire'de diğer partilerin projelerinin yetersiz kaldığını görüyoruz. Ancak biz Cumhur İttifakı olarak Tire için büyük ve iddialı projelere sahibiz. İlçemizin kalkınması, refahının artması ve vatandaşlarımızın yaşam kalitesinin yükseltilmesi için kapsamlı çalışmalar yapacağız. Mega projelerimizle Tire'yi hak ettiği yere taşıyacağız. Diğer partilerin vaatlerinin aksine, biz Tire için somut ve etkili adımlar atacağız. Bu seçimde bize destek veren herkesle birlikte Tire'mizi daha yaşanabilir bir şehir haline getireceğiz." Dedi.

 “CUMHUR İTTİFAKI’NIN GÜÇLÜ BİRLİKTELİĞİ HEYECAN  VE UMUT YARATIYOR”

Bu önemli buluşmaya, mahalle sakinleri ve katılımcıların büyük ilgi gösterdiğini ve Cumhur İttifakı’nın Tire’deki güçlü birlikteliği ve gelecek vizyonunun umut ve heyecan yarattığını ifade eden AK PARTİ Tire İlçe Başkanı Kadir Uğurlu, “Tire'de seçim atmosferinin giderek yoğunlaştığı bu dönemde, Cumhur İttifakı'nın mahalle mahalle, sokak sokak halkla buluşarak projelerini anlatması, seçimlere olan ilgiyi artırıyor. Mahalle sakinleri de adayların Tire için ortaya koyduğu vizyonu dikkatle takip ediyor ve geleceklerini şekillendirecek olan bu seçimde kendilerine en uygun adayı seçeceklerine inanıyorum. Vatandaşlarımızdan 5 yıllığına yetki istiyoruz. Merkezi Yönetim, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde Hamza Dağ ve Tire’de Arif Demirkan ile daha yaşanabilir İzmir ve daha güçlü bir Tire inşa edebiliriz.” dedi.

Itttt (9)

Itttt (6)

Itttt (7)

Itttt (8)

Itttt (3)

Itttt (4)

İYİ Partili Meclis Üyesi Gökhan Güngör, CHP’ye geçti İYİ Partili Meclis Üyesi Gökhan Güngör, CHP’ye geçti

Itttt (5)

Itttt (2)

Editör: Ercan Çelik