Ercan ÇELİK

Olay, bugün sabaha karşı saat 04:00 sıralarında Tire – Belevi yolunda Mehmetler Köyü yakınlarında meydana geldi. Yol kenarında hareketsiz yatan bir kadın görüldüğü ihbarı üzerine harekete geçen Büyükkale Jandarma ekipleri, olay yerine giderek inceleme başlattı. Ağır şekilde yaralanan kadının 82 yaşındaki Hatice Kara olduğu tespit edildi. Yaralı, ambulansla Selçuk Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne sevk edildi. Burada doktorların müdahalesine yanıt vermeyen Hatice Kara, hayatını kaybetti.

JANDARMA BÖLGEYİ ABLUKAYA ALDI

Büyükkale Jandarma Karakol Komutanlığı’na bağlı ekipler, olayın ardından tüm bölgeyi abluka altına alarak, çarpıp kaçarak kadının ölümüne sebep olan aracı ve sürücüyü yakalamak için geniş çaplı çalışma başlattı.

Define hayali faciayla bitti: 1 Ölü Define hayali faciayla bitti: 1 Ölü

JANDARMA, JANT KAPAĞINDAN YAKALADI

Sabah saatlerinde Tire’ye bağlı Akçaşehir Köyü yakınlarında durdukları bir çekicinin üzerindeki otomobili inceleyen jandarma timi, aracın olay yerinde düşen jant kapağı ve diğer parçalardan yola çıkarak, kazaya karışan araç olduğunu tespit etti. Otomobilin sürücüsü İ.Ç., jandarma tarafından gözaltına alındı.

Talihsiz kadının cenazesi, detaylı otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu’na sevk edildi. Gözaltına alınan sürücü ise işlemlerinin ardından hakim karşısına çıkarılacak.

kaza1

Editör: Ercan Çelik