Ercan ÇELİK

Seçimin Ardından Seçimin Ardından

İYİ Parti’den Ak Parti’ye geçen Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan ve İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, geçtiğimiz gün Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran’ı makamında ziyaret etmişlerdi.

İYİ Parti’den Ak Parti’ye geçen 2 belediye başkanının İYİ Partili Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran’ı ziyaret etmesi, siyaset arenasında büyük yankı buldu. Aydın ve İzmir genelinde yankılanan ziyaretin detaylarını HaberTire’ye anlatan Başkan Salih Atakan Duran, ziyaretin gündeminin bando olduğunu söyleyerek, ziyaretin siyasi yankılarıyla ilgili yorum yapmadı.

Başkan Duran, HaberTire’ye yaptığı açıklamada; “Eski dostlarım Nazilli Belediye Başkanı Sayın Kürşat Engin Özcan ve İncirliova Belediye Başkanı Sayın Aytekin Kaya beyler, geçtiğimiz günlerde şahsımı ve belediyemizi ziyarete geldiler. Ziyaretin sebebi, her sene ritüel haline getirdiğimiz, Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, Nazilli Basma Fabrikası’nı açtığı tarihte bandomuzu Nazilli’deki törene gönderiyor olmamız münasebetiyle bir teşekkür ziyaretidir. Bununla birlikte İncirliova Belediyemizin 26 Ekim’de yapacağı bir program dahilinde bando talebidir. Biz de tabi ki buna olumlu dönüş verdik. Kendilerine bu nazik ziyaretleri için teşekkür ederiz.” Dedi.

“TÜRKİYE’NİN SİYASİ DURUMUNU KONUŞTUK”

Bando konularının ardından güncel konulara da değindiklerini söyleyen Başkan Duran, “Tabi ki bu ziyaret kapsamında bando konuları görüşüldükten sonra içinde bulunduğumuz gündem, Türkiye’nin siyasi durumu, Türkiye’deki ekonomik şartlar ve belediyecilik üzerine de verimli bir sohbet gerçekleştirdik. Kendilerine bu güzel ziyaret için teşekkür ediyorum. Başarılar diliyorum.” dedi.

Editör: Ercan Çelik