Tire Belediye Başkanı, Hayati Okuroğlu oldu Tire Belediye Başkanı, Hayati Okuroğlu oldu

Ercan ÇELİK

Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran, İYİ Parti’den aday olduğunu açıkladı. Ankara’da grup toplantısında Genel Başkan Meral Akşener’in elini kaldırdığı Duran, Ankara dönüşü Tire’de Kesikbaş Meydanı’nda karşılandı.

Meydanda kalabalık bir grup tarafından, davul zurna ve meşalelerle karşılanan Başkan Duran, aracın üzerine çıktı ve konuşma yaptı.

Salih Atakan Duran, konuşmasında şu ifadelerde bulundu;

“Beş yıl önce bugünlerde mesleki tecrübemizi milletimizin hizmetine sunmak için çıktığımız bu yolda, Allah’ın takdiri ve milletimizin tercihiyle, bize vermiş olduğunuz görevi, bize vermiş olduğunuz Tire Belediyesi emanetini en iyi şekilde sizlerin hizmeti için idare ettik ve kullandık. Şimdi de sizlere beş yıllık mesleki tecrübemizin yanında yine beş yıllık idari tecrübemizi, belediyecilik tecrübemizi vadediyoruz.

Biz biliyoruz ki Tire isterse olur. Bizim şehrimiz kadim bir şehir. Şehr-i Muazzam Taht-ı Kadim Yeşil Tire’nin bazı gelenekleri var. Bu gelenekler bu yerel seçimde de bozulmasın diye karşınızdayız.

Bazı çevrelerin Tire’de yerel siyaseti siyasetin karanlık sokaklarına sokamaması için bugün meydanlara çıktık. Tire Belediyesi tüm Tireli hemşerilerimizin belediyesidir. Geçmiş beş yılda olduğu gibi önümüzdeki beş yılda da bu belediye sizin hizmetinizde, sizin elinizde, sizin için gece gündüz demeden çalışmaya devam edecektir.

Geçtiğimiz beş yılda ortaya koyduğumuz projeler ortadadır.  Biz, geçtiğimiz beş yılda eser belediyeciliği yaptık. Bu belediyemizin ortaya koymuş olduğu projeler, hepinizin gözünün önündedir. 30 tane projeyi hedefledik, 26 tane projeyi gerçekleştirdik. Bunun dışında 12 tane daha ek proje yaptık. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Önümüzdeki beş yıl için, adalet için, sizlerin daha güzel daha mutlu bir şekilde yaşamanız için mutlu insanların yaşadığı daha güzel bir Tire için desteklerinizi bekliyoruz.

Yerel siyaset hareketinde seçim arefesinde bazı çevrelerin ayak oyunlarını gördük, yaşadık. Bu ayak oyunları sonucunda hakkı yenen, gözü yaşlı kalan genç kardeşlerimizin Tire’ye hizmet aşkının ölmemesi için hep birlikte meydanlardayız.

Şehrimize hep birlikte güzel işler yapacağımızı, hep birlikte bu güzel projelerin devamını getireceğimizi, gece gündüz demeden Tire Belediyesi’nin Tire halkına ait olduğunun bilinciyle çalışacağımızı bir kez daha şahsınızda tüm Tireli hemşerilerimize ilanen duyuruyorum.

Dürüstlük ve çalışkan olmak bizim karakterimizdir. Biz karakterimizden ödün vermeyiz. Biz sizin bize vermiş olduğunuz emaneti, Tire Belediyesi’ni en iyi şekilde idare etmek için tekrar meydanlardayız ve sizlerden destek istiyoruz. Hep birlikte bu yoğun mesaide, yerel seçimde bir seçim daha kazanacağımıza inancımız tamdır. Bu vesileyle bu güzel karşılama için hepinize çok teşekkür ediyorum, önümüzdeki 60 gün zarfındaki çalışmalara davet ediyorum. Hepinizden Allah razı olsun. İyi ki varsınız.”

Editör: Ercan Çelik