Ödemiş-Tire-Bayındır'dan aldığı yolcuları Basmane/İzmir’e götüren tren Bayındır'ın Arıkbaşı köyü yakınlarında, kontrolsüz şekilde hemzemin geçitten geçen otomobile çarptı. Yaklaşık yüz metre kadar sürüklenen araçta bulunan üç kişi yaralandı. Yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.
 

ÖDEMİŞ TRENİNDE, TİRE'DEN GİDEN YOLCULAR DA VARDI
Edinilen bilgilere ve iddialara göre; Ödemiş'ten saat 17:55'te hareket eden "32732" sefer sayılı 'Anadolu' modeli tren, Bayındır'ın Çatal istasyonunda Tire'den gelen aktarma treninden gelen yolcuları da alarak Basmane/İzmir yönüne doğru devam etti. 

BAYINDIR ARIKBAŞI YAKINLARINDA OLDU
Bayındır istasyonunda da yolcularını alan tren, Bayındır'ın Arıkbaşı köyü yakınlarında bulunan hemzemin geçitten kontrolsüz şekilde geçen otomobile çarptı.  Akşam saat 19:00 sıralarında meydana gelen kazada "45 YA 6073"plakalı otomobilde bulunan üç kişi yaralandı. Yaralılardan ikisinin Rıdvan ve Mahsun isimli kişiler olduğu öğrenildi.
Edinilen ilk bilgilere göre; yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu, kazayı yapan trende bir sağlık görevlisi bayanın bulunduğu ve yaralılara ilk müdahaleyi bu yolcunun yaptığı öğrenildi. Ayrıca, kazayı tren yolcularının yaralanmadan atlattığı da öğrenildi. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.
 

Editör: Haber Merkezi