Tire – Selçuk yolunda meydana gelen trafik kazasında şarampole uçan otomobildeki  2 kişi yaralandı.

 

Ercan ÇELİK

 

Sürekli trafik kazalarıyla gündeme gelen ve yetersiz olduğu herkesçe kabul edilen Tire- Selçuk yolu, yaz sezonunun açılmasıyla yine tehlike saçmaya devam ediyor. Dün gece saat 03:40’ta meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Edinilen bilgilere göre olay şu şekilde meydana geldi; Saffet Özdemir (44) yönetimindeki  35 M 7760 plakalı otomobil Selçuk’tan Tire istikametine seyir halindeydi. Büyükkale Köyü yakınlarına geldiğinde bir anda kontrolden çıkan otomobil, virajı alamayarak yoldan çıktı.

Kazanın ardından Sürücü Saffet Özdemir hafif yaralandı. Yolcu olarak otomobilde bulunan Veli Demir’in ise kafa travması geçirdiği öğrenildi. Kısa süre içinde olay yerine gelen Tire 112 ekipleri,  ilk müdahalelerini yaptıktan sonra, yaralıları Tire Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırdılar.

 

“BU YOL İÇİN ÜMİDİMİZ VAR”

Trafik kazalarının şüphesiz en yakın şahidi 112 çalışanları. Tire 112’de Acil Tıp Teknisyeni olarak görev yapan aynı zamanda Türk Sağlık – Sen Temsilcisi Mesut Şaşmaz, HaberTire Gazetesi’nde kaleme aldığı köşe yazılarında, Tire – Selçuk yolunun yetersizliğini sık sık gündeme taşıyor. Dün gece yaşanan trafik kazasının ardından da gazetemize konuşan Sendika Temsilcisi, “Tire- Selçuk karayolundan gelen kaza ihbarlarına maalesef alışkınız. Bu yolun genişletileceğine dair ümidimiz var. İnşaallah en kısa zamanda gerekli adımlar atılır.” Dedi.






 

Editör: Haber Merkezi