Ergün ÇELİK

               

Olay saat 15:00 sıralarında Tire – İzmir karayolunda Yeniçiftlik Köyü yakınlarındaki Rahmanlar Mevkii’nde meydana geldi.

İddiaya göre Metin Altıner (28) yönetimindeki 35 RLJ 05 plakalı otomobil, Tire’den İzmir istikametine seyir halindeydi. Rahmanlar civarına yaklaştıklarında, bilinmeyen bir sebeple kontrolden çıkan otomobil, yol kenarında park halinde olan Hasan Kaderci’ye ait 35 AZ 5737 plakalı otomobile çarptı.

Çarpma sonrası karayolu savaş alanına dönerken, kazayı görenler hemen durumu 112’ye bildirip, yaralıların yardımına koştular. Olay yerine Tire’den ve Torbalı’dan çok sayıda 112 ambulansı ve AKS ekibi sevk edildi.

YARALILAR, TORBALI VE TİRE’YE GÖTÜRÜLDÜ

Kazada aynı otomobilde bulunan Metin Altıner (28), Hatice Altıner (28), Yusuf Kerem Altıner (1), N.A. (40) ve 1 aylık M.E. isimli bebek yaralandı. 112 ve AKS ekipleri kısa süre içinde olay yerine intikal ettiler. Yaralılardan Metin, Hatice ve Yusuf Kerem Altıner Tire Devlet Hastanesi’ne, N.A. ve M.E. isimli bebek ise Torbalı Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırıldılar. Yaralılardan Hatice Altıner’in durumunun ciddi olduğu öğrenildi.

UCUZ ATLATTILAR

Öte yandan ailesiyle birlikte yol kenarındaki bir tarlayı görmeye gelen ve otomobilini park ettikten sonra tarlaya giden Hasan Kaderci ve ailesi kazayı ucuz atlattılar. Kaza esnasında otomobile binmek üzere olduklarını, hatta kızı Kardelen Kaderci’nin otomobile onlardan önce bindiğini ve kazanın da o esnada meydana geldiğini söyleyen Hasan Kaderci, kazanın şokunu uzun süre üzerinden atamadı.

Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Editör: Haber Merkezi