Ercan ÇELİK

 

Kaza bugün saat 11:00 sıralarında Tire'ye bağlı Mahmut Köyü yakınlarında meydana geldi. İzmir'den saat 09:40'ta hareket eden ve Tire seferine çıkan Fadıl Kağız yönetimindeki 35 AT 055 plakalı minibüs Mahmutlar Köyü mevkiine gelmişti. İddiaya göre karşı yönden Abdurrahman Süleyman Ülkebaş (30) yönetimindeki 35 YAG 80 plakalı otomobil geliyordu. Görgü tanıklarının ifadelerine göre otomobilin şerit ihlali yapması üzerine kaza meydana geldi.

Çarpışmanın etkisiyle savrulan minibüs yol kenarında bulunan hendekte durabildi. Otomobil ise metrelerce sürüklenerek adeta hurdaya döndü.

 

6 YARALI

Kaza sonrası otombil sürücüsü Abdurrahim Süleyman Ülkebaş ciddi şekilde yaralanırken; minibüste yolcu olarak bulunan Ayşe Sağ (64), Nevin Akış (55), Özge Öztürk (20), İbrahim Önder (20) ve Müzeyyen Yılmaz (19) hafif şekilde yaralandı.

Minibüs kazasını haber alan Tire Devlet Hastanesi ise yaralılar için alarma geçti ve doktorlarla birlikte sağlık personelleri yaralıları beklemeye başladılar. Yaralılar, olay yerine sevk edilen ambulanslarla Tire Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırıldılar. Yaralıların birçoğu ayakta tedavi edilirken, otomobil şoförünün daha ciddi yaralandığı öğrenildi. 


OLAY YERİ FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ >>


Editör: Haber Merkezi