Önceki gün Tire’nin Doyranlı Mahallesinde Ödemiş-Bayındır karayolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında biri ağır iki genç yaralandı. Ağır yaralı genç Manisa Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tedavi altına alındı.


Son günlerde ilçemizde sıkça olmaya başlayan trafik kazalarına bir yenisi daha eklendi. Önceki gün akşam saatlerinde Tire’nin Doyranlı (köyü) kırsal mahallesinde Ödemiş-Bayındır karayolunda meydana gelen trafik kazasında bir motosiklet bir otomobile çarptı. Kazada motosikleti üzerinde bulunan iki liseli genç yaralandı. Yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.
KAZA, DOYURANLI KÖYÜ GİRİŞİNDE MEYDANA GELDİ
Edinilen bilgilere ve iddialara göre, kaza şu şekilde meydana geldi: Önceki gün akşam saat 19:00’da Ödemiş-Bayındır Karayolunda, Ödemiş istikametinden Tire’nin Gökçen mahallesine doğru giden Murat S. (16) yönetimindeki motosiklet, Ödemiş’e bağlı İlkkurşun Mevkiini geçtikten sonra Tire’ye bağlı Doyranlı mahallesi girişinde yol kenarında park halinde bulunan ve aniden hareket eden otomobile çarparak kaza yaptı.
MANİSA CELAL BAYAR HASTANESİNDE YOĞUN BAKIMDA
Kazada motosiklet sürücüsü Murat S. ile motosiklette yolcu olarak bulunan Fırat Çerçi (16) yaralandı. Yaralılardan durumu ağır olan Fırat Çerçi’nin Manisa Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde yoğun bakım bölümünde tedavi altına alındığı, beyin kanaması geçirdiği ve hayati tehlikesi bulunduğu öğrenildi.

Editör: Haber Merkezi