Önceki gün gece Tire’de meydana gelen ilginç kaza olayında, aynı otomobilin içinde bulunan üç kişiden biri yanlarında bulunan av tüfeği ile oynarken, kazara otomobilde bulunan arkadaşını bacağından vurup yaraladı.


Tire’de önceki gün gece meydana gelen ateşli silah kazasında bir kişi hafif şekilde yaralandı. Salı günü gece saat 23:30 sıralarında meydana gelen olay edinilen bilgilere ve iddialara göre şu şekilde meydana geldi. H.Ö. (35), E.D. (38) ve N.A. (29) isimli üç arkadaş, birlikte vakit geçirip sohbet etmek maksadıyla H.Ö.’ye ait otomobille Toptepe mevkiine gitti. Burada sohbet sırasında N.A. isimli şahıs kendisine ait olduğu öğrenilen ‘tek kırma’ diye tabir edilen av tüfeği ile aracın içinde oynarken, birden ateş alan tüfekten çıkan saçmalar, arkadaşı E.D.’nin bacağından yaralanmasına sebep oldu. 

Hemen hastaneye kaldırılan E.D. tedavi altına alınırken, taraflar polise verdikleri ifadede olayın kaza olduğunu ve birbirlerinden şikayetçi olmadıklarını belirttiler. Şahısların üzerinde ve araçta yapılan aramalarda bir adet kurusıkı tabanca da bulundu. Olayla ilgili olarak adli işlem yapıldı.

Editör: Haber Merkezi