Tire'de kanser hastası olan 49 yaşındaki öğretmen ilaç içerek hayatına son verdi.
Fatih ŞAŞMAZ - TİRE İHA

Tire'de Merkez Menderes İlköğretim Okulu'nda öğretmenlik yapan Ali Özkan(49) iddiaya göre dün gece saatlerinde ilaç içerek yaşamına son verdi.
Bir süre önce kanser hastalığına yakalanan ve uzun süredir tedavi gören talihsiz öğretmen dün öğleden sonra evden çıkarak Arap Pınarı mevkiinde bulunan dağ evine gitti. Burada kapıya " Bir arkadaşıma gidiyorum merak etmeyin" yazılı not bırakan Özkan daha sonra ilaç içerek yaşamına son verdi. Arkasında bir de intihar mektubu bırakan talihsiz öğretmeni gece geç saatlerde arkadaşları buldu. 

Akşam saatlerinde Ali Özkan'dan haber alamayan eşi, dağ evine gitti. Kapıda yazılı notu gören eşi, burada yok diyerek geri döndü.Uzun süre telefonlara cevap vermeyen Özkan'dan haber alınamayınca Arkadaşları tekrar dağ evine gitti. Burada camı kırarak içeriye giren arkadaşları Özkan'ın cansız bedeni ile karşılaştı. Talihsiz öğretmen'in cenazesi otopsi yapılmak üzere Adli Tıbba gönderildi. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı. Ali Özkan'ın eğitim camiası içinde sevilen bir kişi olduğunu söyleyen arakadaşları "Bir süredir kanser tedavisi görüyordu nasıl oldu anlayamadık. Çok sevdiğimiz bir arkadaşımızdı hayat doluydu." dediler. 
Editör: Haber Merkezi