Olay 25 Ninsan günü Tire Adnan Menderes Bulvarı üzerinde meydana geldi. Motosikletini Kaymakamlık binasının yanındaki boş araziye park ederek okula giden öğrenci akşam okul çıkışında motosikletini park ettiği yerde bulamadı. Bunun üzerine polise müracaat eden öğrenci, motosikletinin çalındığını belirtti.

Derhal harekete geçen Tire İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğine bağlı ekipler çevrede bulunan güvenlik kameralarını tek tek incelediğinde şüpheliyi tespit ettiği gibi şüphelinin olayı gerçekleştirmeden önce ve sonrasında hangi yolları kullandığına kadar tüm detayları tespit etti ve şüphelinin son olarak motosikletle birlikte ikamet ettiği Bayındır ilçesine gittiğini ortaya çıkardı.

Bunun üzerine Bayındır İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ile ortak çalışma yapan Tire polisi, 13 yaşındaki şüpheli E.Ö. yü ikamet ettiği Bayındır ilçesinde kıskıvrak yakaladı.

Şüpheli ifadesinde suçunu itiraf etti ve motosikleti başkasına sattığını söyledi. Polis, motosikleti satın alan kişiye giderek, motosikleti alıp sahibine teslim etti.

Editör: Haber Merkezi