Tire’de yaşanan trafik kazasında bir otomobil ve bir panelvanın çarpışması sonucu, 3 kişi yaralandı.

Ercan ÇELİK / HaberTire

 

FOTO GALERİ VE VİDEO HABERİN ALTINDA

Tire’nin işlek kavşaklarından biri olan Turgut Özal Bulvarı, İnönü Bulvarı ve Sasa Bey Caddesi’ni birbirine bağlayan Hastane Kavşağı’nda bugün saat 14:00 sularında yaşanan trafik kazasında, Emrah C. (19) yönetimindeki 35 AZ 9306 plakalı otomobil ile Aziz C. Yönetimindeki 35 MAC 61 plakalı panelvan araç çarpıştı. Otomobilin çarpması sonucu sağ tarafından darbe alan panelvan, savrularak orta refüje vurdu ve takla attı.

 

 

Çarpmanın etkisiyle savrularak takla atan panelvanın içinde bulunan yolcular Nüket C. (50), Mührüde C. (55) ve Şükran A. (69) büyük şans eseri kazayı hafif yaralarla atlattılar. Yaralılar kazanın hemen ardından olay yerine intikal eden 112 Acil Sağlık Ekipleri tarafından, ilk müdahaleleri yapıldıktan sonra Tire Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırıldılar. Panelvan sürücüsü Aziz C. , otomobil sürücüsü Emrah C. ve otomobilde yolcu olarak bulunan Hüseyin S.  kazayı yara almadan atlattılar.

 

 

Her iki araçta da ciddi maddi hasara sebep olan kaza sonrası Tire İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı trafik ekipleri tarafından bir süre trafiğe kapatılan kavşak, araçların çekilmesinden sonra tekrar trafiğe açıldı.

 

 

Trafik ışıkları tarafından kontrol edilen Hastane Kavşağı’nda yaşanan kazanın, muhtemel sebebinin ışık ihlali olduğu da edinilen bilgiler arasında. 

 

FOTO GALERİ: 

 

HABER VİDEOSU:

 

Editör: Haber Merkezi