Tire’de meydana gelen trafik kazasında, bir fabikaya ait işçi servisinden düşen bir kadın ağır şekilde yaralandı.

 

Ergün ÇELİK

 

Tire’de yaşayan ve Torbalı’da bir gıda fabrikasında işçi olarak çalışan 42 yaşındaki Ayşe Aslı Uğraş isimli talihsiz kadın, Torbalı’dan Tire’ye geldiği servis durmak üzereyken, servisten düşerek ağır şekilde yaralandı. Uğraş’ın hayati tehlikesi sürüyor.

 

İddiaya göre olay şu şekilde meydana geldi; Torbalı’da bir gıda fabrikasının işçilerini taşıyan H.T. yönetimindeki 35 S 02579 plakalı servis, Tire’de yaşayan işçileri mesai sonrası evlerine dağıtıyordu. İşçilerden Ayşe Aslı Uğraş, İstasyon Caddesi’nde Şehitler Parkı karşısında inmek üzere hazırlandı ve servisin kapısına yaklaştı. Bu esnada iddiaya göre henüz servis aracı durmadan kapı açıldı ve bir anda dengesini yitiren talihsiz kadın, hareket halindeki servisten yola düştü.

Düşmenin etkisiyle başından ve vücudunun çeşitli yerlerinden ağır yaralanan talihsiz kadın, olay yerinde bilincini yitirdi.

 

İLÇEDEKİ  2 AMBULANS DA VAKADAYDI

Olayın hemen ardından 112 arandı fakat Tire’de görev yapan 2 ambulans da bölge dışında farklı vakalarda olduğu için bir süre ambulans beklendi. Ekiplerin başka vakalarda olduğunu bilmeyen bazı vatandaşlar ise ambulansın dakikalarca gelmemesine tepki gösterdi.

Edinilen bilgiye göre yaralıyı almak için Ödemiş 112 ekibi olay yerine sevk edildi. Fakat Ödemiş’ten gelecek ekipten önce Tire İtfaiyesi AKS ekipleri, yaralı kadını olay yerinden alarak Tire Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırdılar.

 

HAYATİ TEHLİKESİ SÜRÜYOR

42 yaşındaki Ayşe Aslı Uğraş, düşmenin etkisiyle başından aldığı darbe sonucu kafa tasında kırıklar olduğu tespit edildi ve derhal yoğun bakıma alındı.Yoğun bakımda yaşam mücadelesi veren talihsiz kadının hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi. 

Editör: Haber Merkezi