Bugün Tire-Gökçen yolunun Tire çıkışında meydana gelen, bir TIR ile bir otomobilin karıştığı trafik kazası mucize eseri büyük bir faciaya dönüşmeden atlatıldı.

Ergün ÇELİK

Tire’de hafta sonu, ciddi bir faciaya dönüşme ihtimali çok yüksek olan bir trafik kazası, mucize eseri kimse yaralanmadan atlatıldı. Tire-Gökçen Karayolunda, Tire kent merkezinin hemen çıkışında bulunan benzin istasyonunu geçer geçmez bulunan tali yol ayrımının bulunduğu noktada meydana gelen, bir TIR ile bir otomobilin çarpıştığı trafik kazası edinilen bilgilere göre şu şekilde meydana geldi.

FACİA KIL PAYI İLE ATLATILDI
Murat Çırpan (46) yönetimindeki Gökçen istikametine doğru ilerlemekte olan “35 YGT 16” plakalı TIR, Küçük Sanayi Sitesini geçer geçmez bulunan benzin istasyonun hemen akabinde yer alan tali yoldan sağa doğru dönmek üzere manevra yaptığı sırada, arkadan gelen ve aynı yöne doğru ilerlemekte olan Emel Berber yönetimindeki “35 GA 7994” plakalı otomobil duramayarak TIR’a ön tampon bölgesinden şiddetli şekilde çarptı. 

OTOMOBİLDE 5 GENÇ KIZ BULUNUYORDU
Kazayı TIR sürücüsü Murat Çırpan ile otomobilde bulunan sürücü Emel Berber ve yolcular Nevra Alkan, Gizem Bingöl, Yasemin Gökçe, Canan Zahal’ın yaralanmaması, sadece Yasemin Gökçe’nin kafasını hafif şekilde çarpmasından dolayı kontrol amaçlı Hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Gören herkeste korku yaratan “inşaallah can kaybı yoktur dedirten” olay yerindeki görüntünün ucuz atlatılması herkese derin nefes aldırdı.


Editör: Haber Merkezi