Hafta sonu Tire’nin Boynuyoğun (köyü) mahallesinde, Tire-Ödemiş Karayolu  üzerinde meydana gelen trafik kazasında, 2 kişi yaralandı. Ucuz atlatılan feci kazaya karışan araçlarında birinde yer alan iki çocuğun kazayı yara almadan atlatması, kaza yerine gidenler tarafından ‘mucize’ olarak nitelendirildi.


Tire ilçe merkezine en yakın kırsal mahalle (köy) olan Boynuyoğun Mahallesinde, önceki gün, 15 Şubat Pazar günü feci bir trafik kazası meydana geldi. Öğlen saat 14:30 sıralarında, Tire-Ödemiş Karayolu’nda meydana gelen trafik kazası, karşılıklı ilerleyen iki otomobilin çarpışması ile meydana geldi.


MOBESE KAMERASI, KAZAYI TÜM AYRINTILARI İLE ÇEKMİŞ
Kazanın meydana geldiği noktanın 8-10 metre kadar ilerisinde Jandarma mobese kamerasının bulunduğu ve kaza görüntüsünün net bir şekilde bu kameralarca kaydedildiği öğrenildi. Edinilen bilgilere göre; “35 ZVJ 32” plakalı Raşit Örgen yönetimindeki araç ile karşı yönden gelen “35 JBN 69” plakalı Nevin O. yönetimindeki otomobil çarpıştı.
Kazada araçlardan birinin sürücüsü olan Nevin O. ile Raşit Örgen isimli vatandaşın kullandığı araçta sürücü olarak bulunan eşi Ümran Örgen yaralandı. Yaralılar, bölgeye gelen ambulansla Tire Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. 


YARALILARIN HAYATİ TEHLİKESİ YOK
Raşit Örgen’in aracında ailenin iki küçük çocuğunun da bulunduğu ve çocukların kazayı mucize eseri yara almadan atlattığı öğrenildi. Yaralılardan Nevin O.’nun aracın hava yastıklarının açılması ile daha büyük bir darbe almaktan kurtulduğu, fakat hava yastığı yüzünden koltukta sıkıştığı öğrenildi. Hastanede tedavi altına alınan yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Tire Jandarması Trafik Timleri olay yerinde incelemeler yaparak rapor tuttu. 








Editör: Haber Merkezi