Ergün ÇELİK

 

Tire’nin ev sahipliğini yaptığı, Bayındır, Torbalı ve Selçuk ilçelerinden toplam 5 bin 236 adayın katıldığı KPSS sınavı Tire’de huzur içinde geçti. Tire polisi, öğrencilerle birlikte sınav günü sabahın ilk ışıklarında göreve başlayarak, sınav bitimi öğrencilerin ilçemizden sorunsuz bir şekilde ayrılmasına kadar görev yaptı. 

 

POLİS, HIZIR GİBİ YETİŞTİ

İlçe Emniyet Müdürü Fatih Kiremitçi’nin himayesiyle, polis, sınav öncesi Tire’nin tüm giriş ve çıkışlarında tedbirleri en üst seviyeye taşıyarak şehir dışından gelen adayların sınav yerlerine en kolay şekilde ulaşmalarını sağladı. Bununla da kalmayan Tire Polisi, sınav heyecanı ile sınava gireceği okulu karıştıran ve nüfus cüzdanıyla alakalı sorunu olan yaklaşık 40 adayı, ekip otolarıyla önce İlçe Nüfus Müdürlüğü’ne götürdü daha sonra sınava gireceği okula yetiştirdi.

Sınav için Tire’ye gelen adaylar ve aileleri Tire Polisi’nin bu uygulamasından son derece memnun kaldıklarını dile getirerek bu uygulamanın tüm Türkiye’ye örnek olması gerektiğini söyledi. Son olarak sınav sonrası yaşanabilecek araç trafiği sorunu, ana güzergahlarda görev alan Trafik Polisleri tarafından en aza indirgenerek şehir dışından gelen adayların sorunsuz bir şekilde ilçeden ayrılması sağlandı. 






Editör: Haber Merkezi