Ercan ÇELİK

Cumhur İttifakı’nın Tire Belediye Başkan Adayı, Milliyetçi Hareket Partisi Tire İlçe Başkanı Arif Demirkan oldu. Adayın netleşmesinin ardından İzmir’den dönen Demirkan’ı, Tire’nin girişinde Bekleme Mevkii’nde onlarca partili davul, zurna ve meşalelerle karşıladı. Burada araçtan inerek partilileri selamlayan Demirkan, daha sonra araç konvoyu eşliğinde Yıldız Meydanı’nda bulunan MHP İlçe Binası’na geçti.

Parti binası önünde tezahüratlarla karşılanan Cumhur İttifakı Adayı Arif Demirkan’a, AK Parti Tire İlçe Başkanı Kadir Uğurlu ve Tire Ülkü Ocakları Başkanı Yiğit Çetinkal eşlik etti.

UĞURLU: “TİRE BELEDİYESİ’NE CUMHUR İTTİFAKI BAYRAĞI DİKECEĞİZ”

Parti binası önünde konuşma yapan Ak Parti Tire İlçe Başkanı Kadir Uğurlu, “Bugün Tire’de ayrı bir heyecan yaşıyoruz. Çok değerli Ak Parti teşkilatlarım, çok değerli MHP İlçe teşkilatlarım. Bugün heyecanımız sevincimiz ayrı bir boyutta. Allah nasip ederse İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde Cumhur İttifakı olarak Sayın Hamza Dağ ile Cumhur İttifakı bayrağını İzmir’de dikeceğiz. Tire’de de Sayın Arif Demirkan ile Cumhur İttifakı bayrağını Tire Belediyesi’ne dikeceğiz.

Bizler bu kutlu yolda, bu kutlu davada Cumhur İttifakı olarak birlik beraberlik içerisindeyiz. Sayın Dr. Devlet Bahçeli, nasıl Cumhurbaşkanımız Sayın Tayyip Erdoğan’a destek verdiyse bizler de Tire ilçesinde başkanımla bir söz verdik birbirimize her kimden aday çıkarsa çıksın sonuna kadar teşkilatlarla arkasındayız. Hep beraber bu bayrağı dikeceğiz arkadaşlar. Allah, bu çıktığımız kutlu davada bizleri muvaffak etsin. Sonumuz hayırlı olsun inşallah.” Dedi.

Anketten Hayati Okuroğlu yüzde 42,5’le birinci çıktı Anketten Hayati Okuroğlu yüzde 42,5’le birinci çıktı

DEMİRKAN: “TİRE’YE BORCUMUZU HEP BİRLİKTE ÖDEYECEĞİZ”

Cumhur İttifakı Tire Belediye Başkan Adayı Arif Demirkan, yaptığı konuşmada şunları söyledi;

“Hizmetkarı olmaktan onur ve gurur duyduğum çok değerli Tireli hemşerilerim. Havasını soluduğum, çocukluğumun geçtiği, gençliğimin geçtiği, Tire’ye bir borcumuz var. Allah’ın izniyle Cumhur İttifakı olarak kazandığımızda Tire’ye bu borcumuzu hep birlikte ödeyeceğiz. Şimdi sizlerden Tire Belediye başkanlığı için ruhsat istiyoruz. Takdir sizden. Rabbim inşallah bu kutlu yolda bizleri utandırmaz.

Öncellikle şahsıma güvenleri için aday gösterdikleri için başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, bilge liderimiz Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli olmak üzere, genel merkezimizin değerli yöneticilerine, Cumhur İttifakımızın değerli milletvekillerine, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanımız Sayın Veysel Şahin ve tüm il yöneticilerimize Ak Parti İl Başkanımız Sayın Bilal Saygılı’ya, tüm ilçe yöneticilerimize, ilçe teşkilatlarımıza, İlçe Başkanım Kadir Uğurlu’ya, yöneticilerine, Ülkü Ocakları İl Başkanımıza ve İlçe Başkanımız Yiğit Çetinkal’a teşekkür ediyorum.

Bundan sonra ilk günkü aşkla, Cumhur İttifakımızın, Milliyetçi Hareket Partimizin örnek ve üretken belediyecilik anlayışıyla, ortaya koyacağı projeleri tüm Tiremize göstermek için canla başla çalışacağımıza milletimiz için söz veriyorum. Hayırlısı neyse o olsun. Teşekkür ediyorum.”

Editör: Ercan Çelik