Ercan ÇELİK

2004 ve 2014 yılları arasında 2 dönem Zeytinova Belediye Başkanlığı yapan Ali Doğu, Cumhuriyet Halk Partisi’nden 3. Kez Tire Belediye Başkanlığı için aday adayı oldu. Daha önce 2014 ve 2019 yerel seçimlerinde aday adayı olmuştu.

Bugün CHP Tire İlçe Binasında partililerle bir araya gelen Ali Doğu, burada yaptığı açıklamada, “Cumhuriyet Halk Partisi olarak bu seçimi hep birlikte kazanacağız. Belediyecilikteki tecrübemle Tire için çalışmaya, ilçemize hak ettiği belediyecilik anlayışını getirmeye hazırım. Bunu, muhtarlarımızla, gençlerimizle, kadınlarımızla, sivil toplum örgütlerimizle, meslek birliklerimizle, kısacası kentimizi oluşturan tüm toplumsal öğelerle sağlıklı bir iletişim içinde, ortak akılla gerçekleştireceğiz. Tüm aday adayı arkadaşlara şans diliyorum. Aday adaylığı süreci sonunda partimizin vereceği karara saygılıyız. Her zaman partimiz ve ilçemiz için çalışmaya devam edeceğiz. Hayırlı uğurlu olsun.” Dedi.

CHP’nin iftar yemeğine yoğun katılım CHP’nin iftar yemeğine yoğun katılım

Büyükşehir yasası yürürlüğe girinceye kadar 2 dönem Zeytinova Belediye Başkanlığı yapan Ali Doğu, ilk dönemde yüzde 46, ikinci dönemde ise yüzde 66 oyla seçilmişti.

ali-dogu2

Editör: Ercan Çelik