Ahmet ŞeşenTire’nin Alaylı Köyü’nde dün sabah saatlerinde bir intihar olayı yaşandı. Ahmet Şeşen isimli 72 yaşındaki dört çocuk babası vatandaş, evinin yanında bulunan kendisine ait zeytinlikle, sabah erken saatlerde asılı olarak bulundu.

Kamuran KIZILBOĞA / Büyük Tire Gazetesi

Tire geçtiğimiz gün Toptepe mevkiinde gerçekleşen intihar vakasından kısa bir süre sonra ikinci bir intihar vakası ile sarsıldı. İlçeye bağlı Alaylı Köyü’nde ikamet eden Ahmet Şeşen (72) isimli vatandaş dün sabah erken saatlerde evinin yan tarafında bulunan kendisine ait zeytinlikte bir zeytin ağacına asılı bir şekilde, aile üyeleri tarafından bulundu.

Evli ve ikisi erkek, ikisi kız toplam dört çocuk babası olan Ahmet Şeşen’in çiftçilik ve hayvancılıkla uğraştığı ve ekonomik durumunun normal olduğu öğrenildi. Köylüler tarafından; kendi halinde, çok fazla sosyal ilişkileri olmayan, zararsız bir olarak bilinen Şeşen’in intiharındaki sebepler tam olarak bilinmiyor. İlk olarak Tire Devlet Hastanesi’nde genel otopsi yapılan Şeşen’in naaşı,  daha ayrıntılı otopsi için İzmir Adli Tıp Merkezi’ne gönderildi. Tire Cumhuriyet Savcılığı konuyla ilgili soruşturma başlattı.

Editör: Haber Merkezi