Tire’nin ve Küçük Menderes Havzası’nın engelli vatandaşlarının dayanağı olan Tire Engellileri Koruma Derneği önceki gün kongre yaptı. Dernek çalışmalarının yürütüldüğü, Selçuk Terminali binası içinde bulunan büronun önünde, 29 Mart Pazar günü saat 13:00’te yapılan kongrede Derneğin mevcut Başkanı Emel Çakıcı, katılan tüm üyelerin desteğini alarak bir kez daha başkan ilan edildi.

 AK PARTİ, MHP VE BAKKALLAR ODASINDAN KATILIM
2003 yılında kurulan ve 315 üyesi bulunan Dernek, Pazar günü gerçekleştirdiği kongre ile birlikte 7. kongresini yapmış oldu. Kongreye Dernek üyelerinin yanı sıra bazı konuklar da katıldı. Konuklar arasında; MHP İlçe Başkanı Atakan Duran, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Meral Ünalan, Tire Bakkallar Odası Başkanı Mehmet Kantur’da yer aldı. 

YÖNETİM VE DENETİM KURULU ÜYELERİ ŞU İSİMLER
Kongre sonucunda Derneğin yeni yönetim kurulunun asil üyeleri; Emel Çakıcı, Şennur Aygün, Safiye Göksu, Hasan Vural, Mehmet Danaoğlu oldu. Yönetim Kurulu yedek üyeleri ise; Nurcan Gencer, Hikmet Özel, Neslihan Karaoğlan, Aynur Ok, Seda Danaoğlu isimlerinden oluştu.

Derneğin Denetim Kurulu asil ve yedek üyeleri ise şu isimlerden teşekkül etti. Asil üyeler; Mutlu Göksu, Ümit Vural, Ahmet Çakıcı. Yedek üyeler; Mustafa Ok, Osman Bayram, Akif Kıllıbacak.

Editör: Haber Merkezi